Tehnički kutak > Tuning skutera
ipone - scoot run
robert:
daj dottore, bez spama molim! ako možemo ovako koju kunu uštediti zašto ne!
2TDottore:
ja se ispricavam al to mi je tak smjesno kad vidim kolko ste zapeli za to sminkersko ulje. :laughing7:
robert:
--- Citat: 2TDottore - 16 Prosinac, 2008, 19:17:24 ---ja se ispricavam al to mi je tak smjesno kad vidim kolko ste zapeli za to sminkersko ulje. :laughing7:
--- Kraj citata ---
pa frende tebi je možda smješno ali meni bogme nije! jesi li ikada morao gurati skuter na cestu i tamo ga zagrijavati? ja jesam, i moram priznati da je sranje!
2TDottore:
--- Citat: robert - 16 Prosinac, 2008, 19:20:11 ---
--- Citat: 2TDottore - 16 Prosinac, 2008, 19:17:24 ---ja se ispricavam al to mi je tak smjesno kad vidim kolko ste zapeli za to sminkersko ulje. :laughing7:
--- Kraj citata ---
pa frende tebi je možda smješno ali meni bogme nije! jesi li ikada morao gurati skuter na cestu i tamo ga zagrijavati? ja jesam, i moram priznati da je sranje!
--- Kraj citata ---
jesam al ne zbog smrada nego zbog buke a pogotovo kad sam imo gljivu.Znam kak ti je i podrzavam te u potpunosti. :icon_thumright:
pitaNS:
robert je objasnio zašto mora sipati neko manje smrdljivo ulje! ! ! opravdavam to.... a i zašto ne bi svi dogovorom dobili povoljnije ulje....
lako je sprdati se dottore... :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju