Tehnički kutak > Tuning skutera

ipone - scoot run

<< < (15/19) > >>

robert:
daj dottore, bez spama molim! ako možemo ovako koju kunu uštediti zašto ne!

2TDottore:
ja se ispricavam al to mi je tak smjesno kad vidim kolko ste zapeli za to sminkersko ulje.  :laughing7:

robert:

--- Citat: 2TDottore - 16 Prosinac, 2008, 19:17:24 ---ja se ispricavam al to mi je tak smjesno kad vidim kolko ste zapeli za to sminkersko ulje.  :laughing7:

--- Kraj citata ---
pa frende tebi je možda smješno ali meni bogme nije! jesi li ikada morao gurati skuter na cestu i tamo ga zagrijavati? ja jesam, i moram priznati da je sranje!

2TDottore:

--- Citat: robert - 16 Prosinac, 2008, 19:20:11 ---
--- Citat: 2TDottore - 16 Prosinac, 2008, 19:17:24 ---ja se ispricavam al to mi je tak smjesno kad vidim kolko ste zapeli za to sminkersko ulje.  :laughing7:

--- Kraj citata ---
pa frende tebi je možda smješno ali meni bogme nije! jesi li ikada morao gurati skuter na cestu i tamo ga zagrijavati? ja jesam, i moram priznati da je sranje!

--- Kraj citata ---

jesam al ne zbog smrada nego zbog buke a pogotovo kad sam imo gljivu.Znam kak ti je i podrzavam te u potpunosti.  :icon_thumright:

pitaNS:
robert je objasnio zašto mora sipati neko manje smrdljivo ulje! ! ! opravdavam to.... a i zašto ne bi svi dogovorom dobili povoljnije ulje....
lako je sprdati se dottore...  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju