Tehnički kutak > Tuning skutera

ipone - scoot run

<< < (17/19) > >>

Drnda:
koje su to bridgestone gume, jel se to odnosi na sve modele njihovih guma...

robert:

--- Citat: Drnda-1 - 19 Prosinac, 2008, 18:57:03 ---koje su to bridgestone gume, jel se to odnosi na sve modele njihovih guma...

--- Kraj citata ---
još ne znam točno koje modele ima i koje su cjene! njegova tajnica mi danas nije poslala cjenik!

Drnda:
e ono za ulje sto si me pitao jucer mi staklo proparalo zadnju gumu tako da sam 400 kn dao z anju i kupio ulje jer sam bio na rezervi, ali ako budes opet uzimao uzeti cu...a za onaj vario najvjerojanije sutra ili prekosutra idem po neke papire i to jer mi je sve to ostalo u frenda u kutiji jednoj tako da ti javim, kisa je padala 8 ili 9 dana bez prestanka...

robert:

--- Citat: Drnda-1 - 19 Prosinac, 2008, 23:15:20 ---e ono za ulje sto si me pitao jucer mi staklo proparalo zadnju gumu tako da sam 400 kn dao z anju i kupio ulje jer sam bio na rezervi, ali ako budes opet uzimao uzeti cu...a za onaj vario najvjerojanije sutra ili prekosutra idem po neke papire i to jer mi je sve to ostalo u frenda u kutiji jednoj tako da ti javim, kisa je padala 8 ili 9 dana bez prestanka...

--- Kraj citata ---
idući put je kupovina za nekih 7-8 mjeseci, jer si mislim kupiti par litara!

robert:
za sada imamo 9 naručenih flaša, ostatak zainteresirane ekipe je kao i uvjek odustao! :angry7: :angry9: :angry7:
ponedeljak ću naručiti stvari, poštarine nema jer će efz ići dolje i usput pokupiti paket sa uljem!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju