Ostalo > Svijet računala i mobitela

Ignition frikovi

<< < (4/5) > >>

dhorvat:
Znači jako je malo Ignition fanova.

Ja, eladio i to je to :angry7:

Sad ću nači način kak da igramo to preko neta i to će mi biti zanimacija u ove hladne zimske dane bez skutera :'(

Drnda:

--- Citat: dhorvat2 - 13 Prosinac, 2008, 22:29:26 ---Znači jako je malo Ignition fanova.

Sad ću nači način kak da igramo to preko neta i to će mi biti zanimacija u ove hladne zimske dane bez skutera :'(

--- Kraj citata ---
zasto bez skutera?

RimSo:

--- Citat: dhorvat2 - 13 Prosinac, 2008, 22:29:26 ---Znači jako je malo Ignition fanova.

--- Kraj citata ---

ODi na multiplayer i kreiraj neki mojskuter server i mi upadamo ako bude to to..samo javi kad ćeš u koliko ura.. :laughing9:

Brla:
e dečki moji ja se sječam imo sam nekih 7 godina dok sam kreno igrat i sječam se onih zakon zvukova dok mu onaj nitro perneš pa onoga da ti je ime bilo samo 3 slova uglavnom igrica je za ono vrijeme bila teški hit za mene  :icon_thumright: :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Prosinac, 2008, 22:51:48 ---

--- Kraj citata ---
zasto bez skutera?

--- Kraj citata ---

Pa neću se vozit po snijegu i ledu  :toothy3:

--- Citat: Brla - 13 Prosinac, 2008, 23:50:48 ---e dečki moji ja se sječam imo sam nekih 7 godina dok sam kreno igrat i sječam se onih zakon zvukova dok mu onaj nitro perneš pa onoga da ti je ime bilo samo 3 slova uglavnom igrica je za ono vrijeme bila teški hit za mene  :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

E to! Ja sam 1999.-te počeo to igrat sa frendom i postali frikovi dok si reko keks  :toothy12: Ja na AMD K6 200MHz MMX sa 16 MB EDO RAM-a i Apac S3 Virge 2MB grafičkoj, a njemu je stari s posla dofural neki Pentium 100 MHz i 32 MB EDO RAMA. I u splitscreenu naravno!

BTW. Znači preko Hamachija igrate Multiplayer ili ima neka finta za direkt?

EDIT:
Kad kliknem na Network Play i kad kliknem ili na Join ili Start (Server) izbaci mi ovo:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju