Ostalo > Svijet računala i mobitela

Ignition frikovi

(1/5) > >>

dhorvat:
Da vidim kolko vas ima koji su bili i još uvijek su frikovi za ovom igricom  :toothy3:

Veliki sam fan ove igre i od kad ima mene instalirana je na mojem kompu!  :icon_thumright:

Za one koji neznaju o čemu pričam evo link na sajt gdje ju možete besplatno skinuti, doduše potrebna je registracija ako se ne varam :
http://www.abandonia.com/en/search_abandonia/ignition

eladio:
ja sam ju presao na sve moguce nacine , mirrore i sta sve ne..
igrali smo ju cesto u LANu s UTom i SBK2000

uglavnom zarazno  :redface:

dhorvat:

--- Citat: eladio - 13 Prosinac, 2008, 18:06:41 ---ja sam ju presao na sve moguce nacine , mirrore i sta sve ne..
igrali smo ju cesto u LANu s UTom i SBK2000

uglavnom zarazno  :redface:

--- Kraj citata ---

Nemrem vjerovat! Ma mi smo se natjecali kolko u minutama treba da ju prođemo jer nismo imali takve mogućnosti da koristimo lokalnu mrežu! Znači dok ne osvojimo Ignition-a. Imam jedan zip file sa instaliranom igrom i samo izbrišem ovo kaj smo prošli i stavim novo iz tog zipa  :toothy11:

Trebalo bi usporedit rekorde krugova  :toothy12:

2TDottore:
I meni su ignition i revolt super stare igrice.  :toothy10:

eladio jel imas mozda jos uvjek SBK2000.Ja to svugdje trazim a nemrem nigdje nac verziju koja radi.  :sad1:

speed:

--- Citat: 2TDottore - 13 Prosinac, 2008, 18:20:07 ---I meni su ignition i revolt super stare igrice.  :toothy10:

eladio jel imas mozda jos uvjek SBK2000.Ja to svugdje trazim a nemrem nigdje nac verziju koja radi.  :sad1:

--- Kraj citata ---
meni ne radi,prejaka grafika :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju