Ostalo > Svijet računala i mobitela

Ignition frikovi

<< < (3/5) > >>

2TDottore:

--- Citat: eladio - 13 Prosinac, 2008, 18:53:34 ---uff to je par sto mega ako se ne varam..

si iz Zga? ako nisi radije mi posalji adresu pa cu vidjet "sta se da uciniti"  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Novi Zagreb. :icon_biggrin:

dhorvat:

--- Citat: RimSo - 13 Prosinac, 2008, 18:36:23 ---Evo ovo sam sad download pa probam..a vidim da je slično ReVolt-u kojeg sam puno vremena igrao na PS1...odo malo probat i oovo..ako mogne online da se skontamo večeras ??

--- Kraj citata ---

Malo ti bude čudno na početku dok si NOVICE i dok ti auti idu 120-130 plafon bez Boost-a. Ima dosta ekipe kaj je radi toga odustala. Ali kad dođeš do PRO nivoa onda počinje uživancija!

P.S. ako nešto ne možete proć i izgubite i zadnji vrh konca živaca, nemojte ni slučajno počet agresivno nabijat po kučištu, pritiskat tipku reset nekontrolirano 20-30 puta zaredom ili isto tako gumb za paljenje kompa! Pričam iz ISKUSTVA  :o  :rofll:

RimSo:
Ti to pričaš o Ignition..?

Dajte link za SBL200 i za revolt a da nije demo ?'

eladio:

--- Citat: 2TDottore - 13 Prosinac, 2008, 18:57:53 ---
--- Citat: eladio - 13 Prosinac, 2008, 18:53:34 ---uff to je par sto mega ako se ne varam..

si iz Zga? ako nisi radije mi posalji adresu pa cu vidjet "sta se da uciniti"  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Novi Zagreb. :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

u cemu je onda problem, ja sam u blizini mamutice  :icon_biggrin:

RimSo:
Hoćel ko napravit večeras za ovo server pa da upadamo svi i da igramo..

Ja i pajdo na split screen ubijamo i nešto nas poče da pere sa close errorrom... :laughing9: :laughing9: :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju