I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
treba znati i promjer centralne opruge na luni i po njoj kupovati kvačilo! a kad kupuješ kvačilo onda si kupi i zvono koje isto prije toga moraš provjeriti dali paše na osovinu primara!
imam ti ja malossi fly kvačilo za prodat...samo 200kunića
Jedna informacija koja bi ti mogla pomoci, na keeway pasu kvacilo i zvono od minareli skutera,znaci yamaha,malaguti... a posto su luna i keeway isto sranje u drugom pakovanju,trebalo bi i tebi da pasu isti djelovi
Nisu mi jasne te kopije minarellija! Ako je već sve isto, zašto nije i debljina radilice i primara Bez veze Nisam nikad te lune i kivije raskapal pa neznam... Jel pašu na njih serijski djelovi za minarellija? Tipa radilica i prijenos?
sve pase pase i radilica od minarelija orginal ali idu samo drugi lageri u blokove i semerinzi
semeringe sam stavil od orginal mina masine paseju a za radilicu ide divlja dim neznam, vise koja ima
Citat: aprilija top - 13 Prosinac, 2008, 19:35:43semeringe sam stavil od orginal mina masine paseju a za radilicu ide divlja dim neznam, vise koja ima Posto ide mina radilica,mina semerinzi, onda je i lager sa dimenzijama unutrasnjeg prstena isti kao i na 6204[20mm]znaci problem je samo spoljasnja dim. lagera.
Posto ide mina radilica,mina semerinzi, onda je i lager bar sa dimenzijama unutrasnjeg prstena isti kao i na 6204[20mm]znaci problem je samo spoljasnja dim. lagera.