hey evo mene opet.. kako ste se raspisali svaka čast..
ja sam stavio lakše rolice 4,7g ali nisam zadovoljan ..ok malo bolje u brdo i start to je ali sad umjesto 65 ide 60 što je malo po meni..
ja bi da mi ide negdje oko 70 80 kmh.. e sad auspuh na luni 2 je onaj rezonantni i mislim da će i on dobro poslužiti .. variomat je u qurcu.. ja bi probao prvo sa tim multivar.. i možda kit a sad neznam koji kit ide ..
netko je prije nešto pisao pa čak i prodavao ..sad mene zanima da li to paše 100% jer ljudi ja sam informatičar nisam automehaničar... moje znanje o tome se temelji na onome što mi google kaže :-)
eto kod mene ista stvar, stavio sam 4,8g rolice, na ubrzanju sam malo dobio, krajnja i dalje 60-65.
pricao sam dosta s ljudima oko toga (fala robi, fala eladio) i zakljucio sam da luna vision 1 ide dosta bolje od nase dvojkice... cini mi se da je tu bas ovaj "sportski" auspuh onaj koji je u banani (luna1 nema isti). na proljece cu staviti drugi spuh (tt,zx,next ili reverse, ovisno o tome kolko cu para imat), sve zute federe i onda cemo vidit kak se ponasa... mozda odma i multivar puknem gore, al otom potom.
ako slozis gore multivar daj nas obavijesti kako si zadovoljan i jesi stogod s njim dobio.