Općenito > Propisi

Bez retrovizora, ko je imao problema s murjom?

<< < (4/10) > >>

gokiSP:
nemogu se navbiknut na njih kad ih nikad nisam imao, ovo kad je ja okrenem onda sam siguran sta sam vidio a na retracu je sve odraz, ne vjerujum ja njemu :toothy12: :toothy12: :toothy12:

mrcina:
ljudi nemojte se igrati životima to nije bicikl koji na sekundu pređe dva metra več dvadeset metara.

ratrovizori sa razlogom postoje i nemojte ih skidati da ne dođete u položaj paničnog kočenja i u pogibeljne situacije, kao prepreke na putu(vozila koja ne poštuju prednost).

vktr:
fala ljepa, budem vratio ove dok ne nabavim neke fancy nove, a i meni je zbilja teže bez njih  :'(

pitaNS:
Ljudi stvarno se nemojte igrati, nabavite bar neke manje retrovizore ako su vam toliko ruzni... Ja ne mogu da zamislim voznju bez njih, da se okrecem svaki cas? ! ? ! Niste svesni koliko moze situacija ispred vas da se promeni dok se vi okrenete...nemojte se igrati zivotima...
Valjda cu nekog ubediti ovim da vrati retrovizore...

SlowRider:

--- Citat: 2TDottore - 11 Prosinac, 2008, 12:13:51 ---meni nije.ja sam se navikao bez njih na okret glave.ja sad i kad ih imam ne skuterima koje jos vozim osim stalkera i sp-a uvjek okrecem glavu.Navika jebiga.  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Navika da, ali kada se vozimo u grupi drugi moraju paziti na tebe  :jerk:

Vjeruj mi da uopce nije ugodno kada se vozis s nekim tko nema retrovizore.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju