Općenito > Propisi
Bez retrovizora, ko je imao problema s murjom?
veka84sb:
--- Citat: dino_sk - 11 Prosinac, 2008, 10:22:16 ---300kn dobio kazne jer ih nisam imao na proslom skutu , zakonski moras imat jedan i to lijevi
--- Kraj citata ---
Trebaju ti zakonski oba ,pricao sam sa policajcem...
Na jedan ce te jos pustiti jer se mozes lako izvuci da ti je puko u padu skutera ili slicno.
Meni je osobno voznja bez retrovizora uzas pogotovo ako vas vise vozi u grupi pa je potrebno doneke imati pregled sta se iza tebe desava jer uvjek te netko od prijatelja moze pokusati obici dok ti izbjegavas neku rupu na cesti i slicno... ma voznja bez retrovizora nocna mora!
2TDottore:
meni nije.ja sam se navikao bez njih na okret glave.ja sad i kad ih imam ne skuterima koje jos vozim osim stalkera i sp-a uvjek okrecem glavu.Navika jebiga. :laughing7:
dino_sk:
--- Citat: 2TDottore - 11 Prosinac, 2008, 12:13:51 ---meni nije.ja sam se navikao bez njih na okret glave.ja sad i kad ih imam ne skuterima koje jos vozim osim stalkera i sp-a uvjek okrecem glavu.Navika jebiga. :laughing7:
--- Kraj citata ---
tak sam i ja godinu i pol vozio bez njih i svaki put je bio okret glave ,i stvarno mi nisu trebali jer sam se bio navikao bez njih , al kad mi je pisao 300kn ,onda sam vratio lijevi jer mi je on rekao da moram imat jedan i to lijevi da bi vozilo bilo tehnicki ispravno
gokiSP:
ja isto kad uzmen od nekog skuter koji imao retrovizore ja se okrecem... :toothy12:
dino_sk:
--- Citat: gokiSP - 11 Prosinac, 2008, 12:37:56 ---ja isto kad uzmen od nekog skuter koji imao retrovizore ja se okrecem... :toothy12:
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: koji car :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju