Općenito > Propisi

Bez retrovizora, ko je imao problema s murjom?

<< < (5/10) > >>

dino_sk:

--- Citat: SlowRider - 11 Prosinac, 2008, 18:44:31 ---
--- Citat: 2TDottore - 11 Prosinac, 2008, 12:13:51 ---meni nije.ja sam se navikao bez njih na okret glave.ja sad i kad ih imam ne skuterima koje jos vozim osim stalkera i sp-a uvjek okrecem glavu.Navika jebiga.  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Navika da, ali kada se vozimo u grupi drugi moraju paziti na tebe  :jerk:

Vjeruj mi da uopce nije ugodno kada se vozis s nekim tko nema retrovizore.

--- Kraj citata ---
istina uvjerio sam se u to  :drunken_smilie:

dino gp1:
Ja se i okrećem i koristim retrovizore a kada se voziš sa nekim tko ih je skinuo nije ti ugodno, stalno se mora okretati :(

2TDottore:
ja neznam jesam ja glup ili ne kuzim al nije mi jasno kakve veze imate vi sa nama koji nemamo retrovizore.Vi se tak i tak vozite ko da ih i imamo a mi smo ti koji trebamo paziti puno vise kad se vozimo u grupi jer ti tak i tak neznas i da ja imam retrovizore dal gledam u njih kad se vozim u grupi ili ne gledam tak da ti dodje na isto a pogotovo ne vidis ak imam crni vizir na kacigi i ne kuzim kaj vas smeta kaj se mi vrtimo cijelo vrijeme sim pa tam.  :dontknow:

divljakusa:

--- Citat: 2TDottore - 11 Prosinac, 2008, 21:06:30 ---ja neznam jesam ja glup ili ne kuzim al nije mi jasno kakve veze imate vi sa nama koji nemamo retrovizore.Vi se tak i tak vozite ko da ih i imamo a mi smo ti koji trebamo paziti puno vise kad se vozimo u grupi jer ti tak i tak neznas i da ja imam retrovizore dal gledam u njih kad se vozim u grupi ili ne gledam tak da ti dodje na isto a pogotovo ne vidis ak imam crni vizir na kacigi i ne kuzim kaj vas smeta kaj se mi vrtimo cijelo vrijeme sim pa tam.  :dontknow:

--- Kraj citata ---
:notworthy:

180fxr:
Ja sam stavio 2 lcd-a 52cm.. i kamere iza... i sad sam miran....samo me po kisi malo trese struje od tv-a..... :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju