I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9
manometar???
Citat: neer - 09 Prosinac, 2008, 18:05:42manometar??? da od nitra..zasto?
ima tko neki link s torrenta da mi posalje na pm ,skinuo sam neki al neradi igrica nece nis prije sam igrado ski racing osvojio sve sto se dalo osvojit
Citat: dino_sk - 14 Prosinac, 2008, 20:56:03ima tko neki link s torrenta da mi posalje na pm ,skinuo sam neki al neradi igrica nece nis prije sam igrado ski racing osvojio sve sto se dalo osvojit to se skine sa 24 sata
ewo ja skinio pa me zanima nešto vezano za momčad..moram svoju osnovat ili se mogu nekom pridružit,npr ivkulji?
ma nemoras se nikom pridruzivat,samo se regas i vozis..boli te k**ra* za tam neki CROteam il kak vec...vozi svoje ionak te nece najbolji team primiti jer moras bit medju 15 u HR sva 3 vremenska uvjeta
Citat: ..::IVKULJA::.. - 17 Prosinac, 2008, 03:18:46ma nemoras se nikom pridruzivat,samo se regas i vozis..boli te k**ra* za tam neki CROteam il kak vec...vozi svoje ionak te nece najbolji team primiti jer moras bit medju 15 u HR sva 3 vremenska uvjetaja sam u prvoj grvatskoj skijaskoj ligi sa vremenom 02:11:123[/quotemalo si se zajebao oko vremena....
Citat: speedburn2 - 17 Prosinac, 2008, 17:50:29Citat: ..::IVKULJA::.. - 17 Prosinac, 2008, 03:18:46ma nemoras se nikom pridruzivat,samo se regas i vozis..boli te k**ra* za tam neki CROteam il kak vec...vozi svoje ionak te nece najbolji team primiti jer moras bit medju 15 u HR sva 3 vremenska uvjetaja sam u prvoj grvatskoj skijaskoj ligi sa vremenom 02:11:123[/quotemalo si se zajebao oko vremena.... ispravak 403