I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: neer - 09 Prosinac, 2008, 11:58:30nemoj se ljuti ali ti nisi normalan kud ces stavit neonku na gp1 racing pa jes ti pobenavio.prekrasan skuter vozis i napravit ces od njega cirkus a nabudem stavio neonku od 40 cm... nego neku malu oko 20cm.. to je cisto dovoljno... zasto bi napravio cirkus? pa bas bi dobro izgledalo! kaj ne?
nemoj se ljuti ali ti nisi normalan kud ces stavit neonku na gp1 racing pa jes ti pobenavio.prekrasan skuter vozis i napravit ces od njega cirkus
Citat: ToNYGP1Racing - 09 Prosinac, 2008, 12:09:30Citat: neer - 09 Prosinac, 2008, 11:58:30nemoj se ljuti ali ti nisi normalan kud ces stavit neonku na gp1 racing pa jes ti pobenavio.prekrasan skuter vozis i napravit ces od njega cirkus a nabudem stavio neonku od 40 cm... nego neku malu oko 20cm.. to je cisto dovoljno... zasto bi napravio cirkus? pa bas bi dobro izgledalo! kaj ne?pljunit ces ajmo reci 70 kn za to smece i dat ces po tvome za ruke 100kn i nakon tjedan dana ces se sam sebi smijati kakv si cirkus napravio vjeruj mi vecina je to radila i odlucila skinutio nenoku jer je pišurija..bolje uzmi tih 170 kn i pocasti neku curu mozda se isplati ,ali ova neonka nikako
Citat: neer - 09 Prosinac, 2008, 17:04:38Citat: ToNYGP1Racing - 09 Prosinac, 2008, 12:09:30Citat: neer - 09 Prosinac, 2008, 11:58:30nemoj se ljuti ali ti nisi normalan kud ces stavit neonku na gp1 racing pa jes ti pobenavio.prekrasan skuter vozis i napravit ces od njega cirkus a nabudem stavio neonku od 40 cm... nego neku malu oko 20cm.. to je cisto dovoljno... zasto bi napravio cirkus? pa bas bi dobro izgledalo! kaj ne?pljunit ces ajmo reci 70 kn za to smece i dat ces po tvome za ruke 100kn i nakon tjedan dana ces se sam sebi smijati kakv si cirkus napravio vjeruj mi vecina je to radila i odlucila skinutio nenoku jer je pišurija..bolje uzmi tih 170 kn i pocasti neku curu mozda se isplati ,ali ova neonka nikako u potpunosti se slazem..........i ja sam nekad imal neoonku...
ja sam ti imo na yamahi neonku plavu...ali ne onu za komp neg onu kao za aute..za u kabinu...ispod sjedala itd itdhttp://img176.imageshack.us/my.php?image=asgy8.jpgtakva ti neonka kosta 70-100 knona se moze uštekat u upaljac onaj u autu...fino to rastavis i imas + i -stavis neonku gdje zelis na motor i provlacis zice do akumulatora ( ako nemogu dosegnit jednostavno ih produzis i potrudi se da ti zica prolazi tamo gdje bi htjeo staviti prekidac ) i nadjes mjesto gdje bi htjeo da ti stoji prekidac..po mogucnosti sto manje vidljivo mjesto....capneš zicu...spojis prekidac...zaljepis ga..ili ga nekako uglavis da se nemice i to je to...sad samo spojis na akumulator i to je to...
Neonku od kompa nije uopće problem spojit na skuter samo moraš spojit direkt na akumulator, nikako nigdje dalje. I paziti da dobro spojiš polove i nemaš problema.muška strana molex konektora na stvarima za komp ženska strana konektora di je crvena žica na ovim slikama spajaš plus a di je crna spajaš minus i nikako obrnuto jer će izgorit elektronika od neonke. Inače je praksa da je žuta 12 voltni vod, crne su uvijek masa, tu nema zabune.Sorry na lošim slikama al trenutno mi digitalac nije kod kuće.
imas u hg spotu dwije neonke za 70 kn sa prekidacem...swe ti je naprawljeno samo spojis zice na aku.
Citat: SnoM - 10 Prosinac, 2008, 14:56:05imas u hg spotu dwije neonke za 70 kn sa prekidacem...swe ti je naprawljeno samo spojis zice na aku. Ajd super! onda idem kupit sad za koji dan.. hehe