Tehnički kutak > Tuning skutera
Spremanje skutera za zimu
animatrix:
ako vec imas antifriz u njemu, zasto mijenjati? jesi kad vidio da netko na autu ispire cijeli sistem pred zimu?
funkyzg26:
--- Citat: animatrix - 31 Kolovoz, 2010, 20:06:30 ---ako vec imas antifriz u njemu, zasto mijenjati? jesi kad vidio da netko na autu ispire cijeli sistem pred zimu?
--- Kraj citata ---
pa motor je star 3 godine i brijem da nikad nije mijenjan i antifreze se nekad treba zamijenit neznam koji je omjer antifreza i vode nutra i neznam koji je k ovaj prije mene sipu nutra , zato oču zamijenit sve tak da sam miran prek zime ovak če me paranoje šorat :drunken_smilie: cijelu zimu
animatrix:
kako hoces, mislim da si dobro opisao postupak izmjene, nemozes tu nista pokidati
pixa.93:
jel bi tak valjlo da i ja jamahu 4t upalim jedanput tjedno na 5 min preko zime dok se nevozim ili da izlijem gorivo odspojim akumulator i ostavim ju negdje u suhom
pralas:
--- Citat: pixa.93 - 31 Kolovoz, 2010, 20:25:05 ---jel bi tak valjlo da i ja jamahu 4t upalim jedanput tjedno na 5 min preko zime dok se nevozim ili da izlijem gorivo odspojim akumulator i ostavim ju negdje u suhom
--- Kraj citata ---
najbolje bi bilo da ju palis jednom na tjedan....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju