Tehnički kutak > Tuning skutera
Spremanje skutera za zimu
funkyzg26:
--- Citat: JogFromYamaha - 02 Rujan, 2010, 15:18:25 ---gle andtifriz se mjesa 1:1 s destiliranom vodom to kaj malo sfali vode na godinu dana to nist ne smeta kaj se dolije pola deci vode
glavno je da je antifriz promjenjen svake dvije godine i da je bistri da nije onako mutan. A ako se bojis da bi bilo preslabo imas one metre za antifriz koji ti pokazuju kojko drzi
ja sam u joga tocio 1:1 kak pise u manualu i uvjek mi je temperatura smrzavanja bila -36nakon 2 godnine je bila na -29 al fakat se nemas cega bojat u zimi
kaj se tice tog naljevanja ulja nema tu problema i netreba sve skidat
skines svjecicu van uzmes cajnu zlicinu onu malu i nalijes mu na rupu ko malom djetetu u usta zasrafis svjecicu i zakurblas lagano par puta bez da ga upalis
i to je to nema skidanja plastike ni slicnih stvari
--- Kraj citata ---
to znam al meni nije mijenjan antifreze 3 godine samo se destilirane nadolijebalo i mutan mi se čini ,uglavnom skužio sam kak treba to sve izpraznit, znači otvorit spremnik antifriza odštekat struju sa namotaja i iza tog je pumpa ,znači to crijevo odspojit i izači če mi sve van i iz cilindra i iz spremnika , e sad kad idem stavljat novi antifreze onda otvorit vijak za ozračivanje i nadolit antifreza upalit motor na min dvije da to posauga u system i onda nadolit još do max i to bi trebalo bit to :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju