I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
vidi spuha kod efz-a, bio nekad moj...
Citat: vktr - 07 Prosinac, 2008, 19:53:20pa da ne bi došao u napast da dođeš vamo još bi bankrotirao da ti benzin moram plačatkao da je marija bistrica preko svjeta! da si mi odmah tako rekao mogli smo tvog šitfajta već davno srediti! ako ne srediti onda bar probati dali idu šerafi sa normalnom glavom gore!
pa da ne bi došao u napast da dođeš vamo još bi bankrotirao da ti benzin moram plačat
Izgleda da su se ona 2 pingivna negdje smrzli mozda su otisli preko Slovenije za Zagreb
to da si mjenjao sp180 za zipa ti nevjerujem ama baš nikako! i jesu li bar svjetla na horvatovom roxu radila kako treba?
Citat: robert - 07 Prosinac, 2008, 21:02:59to da si mjenjao sp180 za zipa ti nevjerujem ama baš nikako! i jesu li bar svjetla na horvatovom roxu radila kako treba?salim se naravno da nisam mijenjo. zip je doma vec godinu dana u garazi.Svjetla na horvatovom roxu smo slozili kak se spada i rade perfektno.
Citat: 2TDottore - 07 Prosinac, 2008, 21:10:54Citat: robert - 07 Prosinac, 2008, 21:02:59to da si mjenjao sp180 za zipa ti nevjerujem ama baš nikako! i jesu li bar svjetla na horvatovom roxu radila kako treba?salim se naravno da nisam mijenjo. zip je doma vec godinu dana u garazi.Svjetla na horvatovom roxu smo slozili kak se spada i rade perfektno. a shta je radio sa svijetlom??
pitaj onog tipa sa benzinske u mariji bistrici kako je bilo? tip se neznam ni sam zašto malo uzrujao kad sam zpalio cigaru pored nekih 30 plinskih boca