Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
evo izgleda da runner ode u zamjenu .. tako da ce ovu temu preuzet sabelius...a ja otvorit novu...sr150..... i kartin.. hehe.... malaguti ce stajat neko vrijeme..... I da ono najvaznije.. naso sam covjeka.. od meni jaako dobrog frenda frend se bavi uvozom dijelova za kartinge..... tako da ce najvjerovatnije kotaci doc na poklon......
I da ono najvaznije.. naso sam covjeka.. od meni jaako dobrog frenda frend se bavi uvozom dijelova za kartinge..... tako da ce najvjerovatnije kotaci doc na poklon......
Ja sam deklo piturava skupa s plastikama...znači sprickit + boja (akril) i drži bez problema već par miseci. A zna se zagrijat da nemožeš držat ruku na njemu Samo ga nemoj brusit skroz jer se baš nevole šprickit i aluminij
Citat: gun_rider - 06 Siječanj, 2009, 02:46:12Ja sam deklo piturava skupa s plastikama...znači sprickit + boja (akril) i drži bez problema već par miseci. A zna se zagrijat da nemožeš držat ruku na njemu Samo ga nemoj brusit skroz jer se baš nevole šprickit i aluminij a zasto nisi temeljnu za aluminij jest da je skuplji malo ali ipak kad se radi radi se posteno.....ja sam jednostavno obojao uzeo lak za auspuhe i snjim presao 3-4 puta sad je mat crni i dobro izgleda i izdrzat ce temp
dajte ideje kaj da radim.... tuning ne dolazi u obzir vise nis.... meni ovak i previse.....
Koji ce mi vilice k....?? Amortizer sam vec naso...al ga treba narucit... xenon mi neide jer ce ic bgm far....a mozda i ostane ovaj pa stavim xenon... i oversize disk takoder naden.... na njega mogu ostat ova klijesta jelda?? i kolko mm je origigi na runneru???