Ostalo > Foto, video, music...
benasti isus
vekyyy:
--- Citat: ...:::Masla:::... - 04 Prosinac, 2008, 22:16:50 ---Pa kažem ti samo onda ne očekuj ništa od života kad ti ništa nije sveto i nemaš vjere nikakve...
--- Kraj citata ---
lol oni kaj su se obogatili oni su se obogatili od vjere? :o aj ako je tako onda budem i ja vjeroval..
robert:
--- Citat: ...:::Masla:::... - 04 Prosinac, 2008, 22:16:50 ---Pa kažem ti samo onda ne očekuj ništa od života kad ti ništa nije sveto i nemaš vjere nikakve...
--- Kraj citata ---
zato i ide sve u propast što nikome ništa nije sveto! obitelj, prijatelji, sve bi se vragu prodalo za pola kune :sad1:
vekyyy:
i samo da kazem.. ti ako si bolestan nece te ni bog ni isus spasit nego ce te spasit ako imas novac.. tako da ova sirotinja sto je na svijetu niko ih nemoze spasit..
mhr-team:
kako si ti glupo dijete, bez vjere nemozes zivjeti,,, jednostavno moras vjerovat... i Bogu a i ljudima... i novac je jako bitan, ali nije najbitniji...
Bokygs:
Ja nisam neki vjernik,niti idem u crkvu i ponekad (čitaj ČESTO) izustim Božje ime uzalud...ali ipak parodije na Boga i Isusa nisu sve umjesne,ali postoje(npr.Svemogući Bruce,Svemogući Evan,isto ima temu o Bogu,Mojsiju...pa je ljudi smiju i gledaju...,ima i baš parodija i to dosta...ali to je postalo normalno u ovo vrijeme(na filmu se svatko sprda sa svime samo da se zaradi)
Ova što je objavljena u temi mi je glupa i bezveze,ali npr. ova dolje se sprda sa Terminatorom i Isusom(Bogom)...i to sve da se nasmiju ljudi...
Tako da...to je često i postaje normalno...iako nemamo svi isto mišljenje o tome(neki se uvrijede,neki nasmiju,neki ne i tako...)
Meni je ok vjerovati u nešto,to je normalno...ali mi se ne sviđa taj način provođenje Božje službe(svećenici-u početku vjere su uzimali pun racku od ljudi,u ovo vrijeme ima dosta pedofila i svega...)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju