Ostalo > Foto, video, music...

benasti isus

<< < (6/7) > >>

vekyyy:

--- Citat: mhr-team - 04 Prosinac, 2008, 23:44:35 ---kako si ti glupo dijete, bez vjere nemozes zivjeti,,, jednostavno moras vjerovat... i Bogu a i ljudima... i novac je jako bitan, ali nije najbitniji...

--- Kraj citata ---

kak nemozes zivjet bez vjere?? pa vjerujem ljudima.. jesam rekao da ljudima nevjerujem? nego nevjerujem u isusa i boga koje nisam vidio.. kak to nemozes kuzit?

Aj ako si takav vjernik jesi bio kada u Međugorju? kakvo je prije bilo Međugorje a kakvo je danas? prije su ljudi bile zive sirotinje a sad svi neki bogatasi.. od cega su se obgatili? od tog nekog ukazanja koje se vjerojatno nije dogodilo nego je to netko blebnuo da zaradi masne pare.. kao i sto su zaradili.. I eto ti svi vjernici popusili pare na sta? na nekog ''vjernika'' koji se sada lipo obogatio od toga..
Zato ja nevjerujem u nista sto nevidim

mhr-team:
prijatelju treba vjerovati u stvari koje ne vidis, recimo ja nikad nisam bio u americi, a vjerujem da postoji... al ok, necu se prepucavati... sam ti uživaj

veka84sb:

--- Citat: mhr-team - 05 Prosinac, 2008, 07:41:58 ---prijatelju treba vjerovati u stvari koje ne vidis, recimo ja nikad nisam bio u americi, a vjerujem da postoji... al ok, necu se prepucavati... sam ti uživaj

--- Kraj citata ---

Odlicna primjer!

evo jos jedan.... Ljubav -postoji ,a ne vidis je ....

Vjera je privatna stvar i tu svatko ima pravo izbora i vlastitog misljenja (znaci suprotno od politike ;) )
Na zalost istina kod nas, neki ljudi na vjeri jako dobro zaradjuju dok ista vjera promovira skromnost i dostajanstvo ,ali ti ljudi nisu razlog da netko ne vjeruje. Ne vjerujes ti u nekog svecenika sto zica lovu ili sta vec ,nego da je postojao covjek kojega mi danas zovemo Isus koji je u svoje vrijeme shvacao vise nego itko prije njega i koji je svojim zivotom inspirirao ljude do te mjere da i danas ima ljedbenike.  Novac u kapitalisticnom drustvu postao je religija , ljudi vise postuju papirantu novcanicu nego sami sebe ili jos manje druge.

Ja vjerujem u Boga i Isusa ,ali ne vjerujem u Crkvu i svecenike jer svojim dijelima nisu se pokazali dostojnima prdstavnicima vjere.
Ali ne sudim o vjeri kroz svecenike jer na kraju oni su samo ljudi!

...:::Masla:::...:

--- Citat: vekyyy - 05 Prosinac, 2008, 03:10:21 ---
--- Citat: mhr-team - 04 Prosinac, 2008, 23:44:35 ---kako si ti glupo dijete, bez vjere nemozes zivjeti,,, jednostavno moras vjerovat... i Bogu a i ljudima... i novac je jako bitan, ali nije najbitniji...

--- Kraj citata ---

kak nemozes zivjet bez vjere?? pa vjerujem ljudima.. jesam rekao da ljudima nevjerujem? nego nevjerujem u isusa i boga koje nisam vidio.. kak to nemozes kuzit?

Aj ako si takav vjernik jesi bio kada u Međugorju? kakvo je prije bilo Međugorje a kakvo je danas? prije su ljudi bile zive sirotinje a sad svi neki bogatasi.. od cega su se obgatili? od tog nekog ukazanja koje se vjerojatno nije dogodilo nego je to netko blebnuo da zaradi masne pare.. kao i sto su zaradili.. I eto ti svi vjernici popusili pare na sta? na nekog ''vjernika'' koji se sada lipo obogatio od toga..
Zato ja nevjerujem u nista sto nevidim

--- Kraj citata ---

taj netko (veći broj ljudi) je išao na raznorazna testiranja i ustanovilo se da govore istinu...

veka84sb:

--- Citat: Bokygs - 04 Prosinac, 2008, 23:56:21 ---

--- Kraj citata ---

hahaha super ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju