Ostalo > Foto, video, music...

benasti isus

<< < (7/7)

dino gp1:

--- Citat: vekyyy - 04 Prosinac, 2008, 22:12:57 ---
--- Citat: mhr-team - 04 Prosinac, 2008, 22:08:32 ---jel tebi Isus kriv sto ti je baka umrla??? sta onda rec za recimo djecu koja se rode bolesna?? i njima je jel Isus kriv?? naravno da nije... svi ocekujete da nakon jedne molitve dobijete sve sto zelite, a i kad to dobijete ne sjetite se onda boga... koliko puta sam molio da nesto dobijem pa nisam, i sta sad opet molim,,, i u vecini slucajeva dobijem ono sto zelim... 

--- Kraj citata ---

pa ni ni isus ni bog jer oni ne postoje.. to su gluposti isto kao recimo sveti nikola

--- Kraj citata ---

Možda za tebe ne postoje jer nisi vjernik...

vekyyy:

--- Citat: ...:::Masla:::... - 05 Prosinac, 2008, 11:34:37 ---
--- Citat: vekyyy - 05 Prosinac, 2008, 03:10:21 ---
--- Citat: mhr-team - 04 Prosinac, 2008, 23:44:35 ---kako si ti glupo dijete, bez vjere nemozes zivjeti,,, jednostavno moras vjerovat... i Bogu a i ljudima... i novac je jako bitan, ali nije najbitniji...

--- Kraj citata ---

kak nemozes zivjet bez vjere?? pa vjerujem ljudima.. jesam rekao da ljudima nevjerujem? nego nevjerujem u isusa i boga koje nisam vidio.. kak to nemozes kuzit?

Aj ako si takav vjernik jesi bio kada u Međugorju? kakvo je prije bilo Međugorje a kakvo je danas? prije su ljudi bile zive sirotinje a sad svi neki bogatasi.. od cega su se obgatili? od tog nekog ukazanja koje se vjerojatno nije dogodilo nego je to netko blebnuo da zaradi masne pare.. kao i sto su zaradili.. I eto ti svi vjernici popusili pare na sta? na nekog ''vjernika'' koji se sada lipo obogatio od toga..
Zato ja nevjerujem u nista sto nevidim

--- Kraj citata ---

taj netko (veći broj ljudi) je išao na raznorazna testiranja i ustanovilo se da govore istinu...

--- Kraj citata ---

LIK LUD SI... bio sam u Medogorju vise puta..i malo se bolje raspitaj jel se kaj ukazalo ili se nije ukazalo.. lako ti je dobit neki papir da ti se ukazal bog ako imas opet neke veze. i tamo sve i jedna kuca se obogatila na tom ukazanju.

dhorvat:
Ovo je svetogrđe! Ko je to napravil??  ???

Kak vas nije sram uopće to stavljat na net! Zadnje kaj sam mogo tolerirat vezano uz ovakve teme je bil South Park crtić! Da ga bar opet puste na TV...

Ali ovo nije baš umjesno!

BTW. imam tu pjesmu negdi, jbg kad cura sluša cajke onda sve ima, uključujući i ovakve stvari  :icon_thumright:

dino gp1:

--- Citat: dhorvat2 - 05 Prosinac, 2008, 14:52:48 ---Ovo je svetogrđe! Ko je to napravil??  ???

Kak vas nije sram uopće to stavljat na net! Zadnje kaj sam mogo tolerirat vezano uz ovakve teme je bil South Park crtić! Da ga bar opet puste na TV...

Ali ovo nije baš umjesno!

BTW. imam tu pjesmu negdi, jbg kad cura sluša cajke onda sve ima, uključujući i ovakve stvari  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Dijelimo isto mišljenje :icon_thumright:

..::IVKULJA::..:
ovo je preslo svaku granicu dobrog ukusa!!!!!!!! i uopce nije smjesno!!!!!!!
mos se ti molit satima,svaki dan ic u crkvu al ako to nije istinski mos ga jebat...imali davno u srednjoj takvu raspravu i et to je najkraca konkluzija svega

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju