Ostalo > Svijet računala i mobitela

PC : IBM - brzinski rekord!

<< < (2/5) > >>

Gladiator:
filiplatinovicz je kralj i svak bi ga za tatu poželio... cak i ja.

1VAN:
filipe jel to copy/paste??? ;D ako nije dobro..napreduješ!!

a nečemo nikad imat tako brze kompove kaj ti je!500ghz..loool.....šta če ti to eeee.......imaj x2 4800+,2048mb rama,7800xt i ok je sve....za sad...a budučnost...ko zna!

filiplatinovicz:
imao sam ja i spectruma i comodorce i amigu i atarija, a jos cuvam mac clasic, moj prvi ozbiljni komp s hardom! zato znam kaj govorim... nove se tehnologije nezaustavljivo komercijaliziraju pa ce i takvi procesori kad-tad uci u masovnu uporabu... npr za kreiranje hologramske pokretne 3D slike... sto je samo jedna od opcija uporabe...
Prije 25 godina slusao sam predavanja akademika Požara o buducnosti kompjutora... sve se obistinilo mnogo brze nego sto je on i sanjao, a u medjuvremenu je davno umro....
Nego, pametnjakovicu, gdi bi ja mogao tako konkretan odgovor naci po tipu copy/paste??? prosvijetli me!!!  :glasses9:

--- Citat: ---filiplatinovicz je kralj i svak bi ga za tatu poželio... cak i ja.
--- Kraj citata ---

koliki mjesecni dzeparac potrazujes, sinko??? obicno se sve na to svede!  :headbang:

Gladiator:

--- Citat: filiplatinovicz - 02 Srpanj, 2006, 02:26:48 ---imao sam ja i spectruma i comodorce i amigu i atarija, a jos cuvam mac clasic, moj prvi ozbiljni komp s hardom! zato znam kaj govorim... nove se tehnologije nezaustavljivo komercijaliziraju pa ce i takvi procesori kad-tad uci u masovnu uporabu... npr za kreiranje hologramske pokretne 3D slike... sto je samo jedna od opcija uporabe...
Prije 25 godina slusao sam predavanja akademika Požara o buducnosti kompjutora... sve se obistinilo mnogo brze nego sto je on i sanjao, a u medjuvremenu je davno umro....
Nego, pametnjakovicu, gdi bi ja mogao tako konkretan odgovor naci po tipu copy/paste??? prosvijetli me!!!  :glasses9:

--- Citat: ---filiplatinovicz je kralj i svak bi ga za tatu poželio... cak i ja.
--- Kraj citata ---

koliki mjesecni dzeparac potrazujes, sinko??? obicno se sve na to svede!  :headbang:

--- Kraj citata ---

Ma koji đeparac... mene moji nisu na to ucili.

filiplatinovicz:
ma salim se, Bojane... veseli me jako da se ovdje svi razumijemo i da se ne osjeca generacijska barijera, barem je ja ne nazirem!  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju