Ostalo > Svijet računala i mobitela
PC : IBM - brzinski rekord!
Gladiator:
--- Citat: filiplatinovicz - 02 Srpanj, 2006, 02:45:25 ---ma salim se, Bojane... veseli me jako da se ovdje svi razumijemo i da se ne osjeca generacijska barijera, barem je ja ne nazirem! :hello:
--- Kraj citata ---
Mogu te pitat nešto intimno... jes ti vanzemaljac... j#bote djelujes opustajuce ko mirsni štapic... vjerovatno si nova karika prema razumnijim ljudima u ovoj usporenoj evoluciji... kad procitan tvoj post obicno neznam sta da napisen... ostajemi samo da nekoliko puta procitam ta slova rasuta po ekranu. :toothy10:
filiplatinovicz:
mirisni stapici obcno izvrsno prikrivaju intimni image onih koji se rijetko preu. zato ih masovno koriste u ašramima... ipak, hvala na komplimentu! :toothy9:
dozivljavam se kao sasvim obicnog ljudova-ludova! jedino si mozda, godinama usprkos, ne dopustam taj luksuz da ostarim, kako to prakticiraju mnogi moji vrsnjaci koji su sebe vec otpisali. valjda im je tako lakse, no ja tako ne bih volio, a mozda ni mogao zivjeti. jos nisam ni na tragu gubitka one vjecite znatizelje koja me neprestano tjera naprijed. a nakupilo se s vremenom i iskustva... na svaki nacin, ne uzrujavam se zbog banalnosti i nastojim uzivati u svakom trenutku zivljenja!
Gladiator:
--- Citat: filiplatinovicz - 02 Srpanj, 2006, 02:58:12 ---mirisni stapici obcno izvrsno prikrivaju intimni image onih koji se rijetko preu. zato ih masovno koriste u ašramima... ipak, hvala na komplimentu! :toothy9:
dozivljavam se kao sasvim obicnog ljudova-ludova! jedino si mozda, godinama usprkos, ne dopustam taj luksuz da ostarim, kako to prakticiraju mnogi moji vrsnjaci koji su sebe vec otpisali. valjda im je tako lakse, no ja tako ne bih volio, a mozda ni mogao zivjeti. jos nisam ni na tragu gubitka one vjecite znatizelje koja me neprestano tjera naprijed. a nakupilo se s vremenom i iskustva... na svaki nacin, ne uzrujavam se zbog banalnosti i nastojim uzivati u svakom trenutku zivljenja!
--- Kraj citata ---
To je pravi duh... ja vjerovatno necu doživit te lipe godine... patin od depresije pa cu vjerovatno ubit sebe ili koga drugog. Veseli me nacin tvog razmisljanja ali i žalosti zbog toga sta san ja sebe vec otpisao bar takvog razmisljanja (iako sam relativno mlad)... uglavnom da neduljim... tvoji postovi cine drugima veselje... i samo to zelim da i sam znaš... a znaš 100%. :notworthy: :notworthy: :notworthy:
1VAN:
ma filip je kralj nema šta.... :notworthy: :notworthy: :notworthy:...ja sam ga odma skužio....dobar je on...je da mi može bit tata al s njim bi mogo pit i bit u društvu bilo kad!!!!!
sorry na offtopic! ::)
filiplatinovicz:
hvala obojici na lijepim rijecima... :notworthy:
ipak bi me neusporedivo vise veselilo da Bojan pronađe iskonsku radost u sebi, a ne u, primjerice, mojem pisanju!
... i sto to znaci da si sebe otpisao??? a kupujes novi, krasni beverly 500. Nesto takvo ne daruje se otpisanima, čak i ako se radi o nama samima... srecom, nepopravljiv sam optimist i nekako vjerijem da ces otkriti sve lijepe aspekte zivljenja...
istinski Ti to zelim, jer osjecam da dobro znam i razumijem o cemu pises... :icon_scratch: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju