Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: ToNYGP1Racing - 06 Prosinac, 2008, 17:37:09Mislim.. svima hvala na svim savjetima i misljenjima o nabrijavanju na high end klasu. No ipak sam zakljucio da se ne isplati.. pa sam se predomislio na nid-race klasu zato jer ipak cesce koristim skuter tak da... no ipak je leovince za gp1 pre slab za mid-race.. pa se pitam dal negdje postoji neki jaci auspuh a da nemoram ic ga kupovat van hrvatske ili bar okolnih drzava..Imaš jedino leovince (serijala ili base kit) ili malossi (high end) , već sam ti to napisao!Stavi taj leo, malossi multivar i malossi sport 70ccm i miran si...
Mislim.. svima hvala na svim savjetima i misljenjima o nabrijavanju na high end klasu. No ipak sam zakljucio da se ne isplati.. pa sam se predomislio na nid-race klasu zato jer ipak cesce koristim skuter tak da... no ipak je leovince za gp1 pre slab za mid-race.. pa se pitam dal negdje postoji neki jaci auspuh a da nemoram ic ga kupovat van hrvatske ili bar okolnih drzava..
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
fly ti je kao zamjena za serisko kvacilo, tebi treba delta , @ gumy, zasto bi za lea preradjivao cyl, ionako leo ne vrti dovoljno visoko za preradjeni kit
+ sto fly uz to sto je zamjensko za serijsko kvacilo ima malo sire/vece i deblje paknejedini razlog za kupnju flyja je ako poderes serijsko
ja bi složio tog derbi racing ovak:mhr replica, multivar (ak imaš para komplet overrange), delta, 21karb, taj leo auspuh, neki usis, ak je novi skuter vozio bi s serijskom radilicom, ak ne onda malossi rhq radilicu, usput sredio blokove i cilindar i to je to.
Citat: gumy - 06 Prosinac, 2008, 19:59:48ja bi složio tog derbi racing ovak:mhr replica, multivar (ak imaš para komplet overrange), delta, 21karb, taj leo auspuh, neki usis, ak je novi skuter vozio bi s serijskom radilicom, ak ne onda malossi rhq radilicu, usput sredio blokove i cilindar i to je to.Dobra kombinacija samo bi ja radije uzeo mhr jos i neku radilicu i to sto si nabrojo i gotovo! koliko bi to negdje cirka kostalo? 3000 kn? il vise?
sto ne kazes s kojim novima raspolazes, koliko bi dao max za setup
za tu lovu mozes iz sporta malossi ili polini izvuci max,kupi sve od spuha do rolica a cyl posaljes hacu na turpijanje
ti bi 130kmh za 6000kn hehe lukavo
evo naprimjer kit due+ i radilica sa plavim polutkama ti dode preko 2000kn, a di je onda jos spuh, karb, vario, kuplung....