Tehnički kutak > Tuning skutera

Derbi GP1- Koji auspuh stavit?

<< < (12/19) > >>

Po?etnik:
ja ti preporucujem moj setup, meni se sve pokazalo ok eo vozit vec dosta vremena i ni govora o kvaru il necem slicnom! replica kit i replica auspuh mi super rade skupa... za midrace ti replica odgovara isto

dino gp1:
Za njegov skuter nema mhr replica spuha!

gumy:
ja bi složio tog derbi racing ovak:
mhr replica, multivar (ak imaš para komplet overrange), delta, 21karb, taj leo auspuh, neki usis, ak je novi skuter vozio bi s serijskom radilicom, ak ne onda malossi rhq radilicu, usput sredio blokove i cilindar i to je to.

ToNYGP1Racing:

--- Citat: gumy - 06 Prosinac, 2008, 19:59:48 ---ja bi složio tog derbi racing ovak:
mhr replica, multivar (ak imaš para komplet overrange), delta, 21karb, taj leo auspuh, neki usis, ak je novi skuter vozio bi s serijskom radilicom, ak ne onda malossi rhq radilicu, usput sredio blokove i cilindar i to je to.

--- Kraj citata ---

Da kuzim! samo kaj mislis da bi serijska radilica podnjela mhr replicu? E da imam jos jedno pitanje... Kakva je razlika između delta i fly cluch?

Drnda:
fly ti je kao zamjena za serisko kvacilo, tebi treba delta :icon_thumright: , @ gumy, zasto bi za lea preradjivao cyl, ionako leo ne vrti dovoljno visoko za preradjeni kit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju