Tehnički kutak > Tuning skutera

Derbi GP1- Koji auspuh stavit?

<< < (11/19) > >>

ToNYGP1Racing:

--- Citat: pitaNS - 06 Prosinac, 2008, 13:19:09 ---ma daj ove teme su mi besmislene....Mislim dečko je otvorio temu i pitao koji auspuh da stavi, razmišljao se o Leovince-u da bi se posle 3 stranice teme raspitivao za ultra high end mega giga tuning klasu od 2000 eura....

mislim.....no comment!

--- Kraj citata ---
pa kao što glasi i naslov ove teme... to je istina! ja sam samo reko da ako mislim sastavit high end koliko mi me to kostalo i koji sve auspuh mogu stavit osim leo vincea...

ToNYGP1Racing:

--- Citat: RideRR4EveRR - 05 Prosinac, 2008, 19:37:32 ---lol nigdjezemska i nizozemska.  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:   :laughing6: . inače čini mi se da imaš puno para. onda samo naprjed i složi pravu pilu kakvu niko u hr neče imat u toj klasi  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

A pa bas tak jako slozit skuter nisam imo u planu... pa nemam puno para al imam dosta... XD  :laughing7:

ToNYGP1Racing:

--- Citat: Drnda-1 - 04 Prosinac, 2008, 20:14:39 ---
--- Citat: Početnik - 04 Prosinac, 2008, 20:06:56 ---ne bih ti bas preporucio da ides na high end ... al ako vec oces onda uzimaj cristofolini dijelove

--- Kraj citata ---
haha,i kada vec ides potrositi 2000 eur, mozes i meni kupiti neki midrace kit :toothy11:

--- Kraj citata ---

XD Moze!  :laughing7:

ToNYGP1Racing:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 06 Prosinac, 2008, 16:48:52 ---
--- Citat: pitaNS - 06 Prosinac, 2008, 13:19:09 ---ma daj ove teme su mi besmislene....Mislim dečko je otvorio temu i pitao koji auspuh da stavi, razmišljao se o Leovince-u da bi se posle 3 stranice teme raspitivao za ultra high end mega giga tuning klasu od 2000 eura....

mislim.....no comment!

--- Kraj citata ---
pa kao što glasi i naslov ove teme... to je istina! ja sam samo reko da ako mislim sastavit high end koliko mi me to kostalo i koji sve auspuh mogu stavit osim leo vincea...

--- Kraj citata ---

Mislim.. svima hvala na svim savjetima i misljenjima o nabrijavanju na high end klasu. No ipak sam zakljucio da se ne isplati.. pa sam se predomislio na nid-race klasu zato jer ipak cesce koristim skuter tak da... no ipak je leovince za gp1 pre slab za mid-race.. pa se pitam dal negdje postoji neki jaci auspuh a da nemoram ic ga kupovat van hrvatske ili bar okolnih drzava..

dino gp1:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 06 Prosinac, 2008, 17:37:09 ---Mislim.. svima hvala na svim savjetima i misljenjima o nabrijavanju na high end klasu. No ipak sam zakljucio da se ne isplati.. pa sam se predomislio na nid-race klasu zato jer ipak cesce koristim skuter tak da... no ipak je leovince za gp1 pre slab za mid-race.. pa se pitam dal negdje postoji neki jaci auspuh a da nemoram ic ga kupovat van hrvatske ili bar okolnih drzava..

--- Kraj citata ---

Imaš jedino leovince (serijala ili base kit) ili malossi (high end) , već sam ti to napisao!
Stavi taj leo, malossi multivar i malossi sport 70ccm i miran si...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju