Tehnički kutak > Tuning skutera
Derbi GP1- Koji auspuh stavit?
ToNYGP1Racing:
--- Citat: dino gp1 - 06 Prosinac, 2008, 19:08:00 ---
--- Citat: ToNYGP1Racing - 06 Prosinac, 2008, 17:37:09 ---Mislim.. svima hvala na svim savjetima i misljenjima o nabrijavanju na high end klasu. No ipak sam zakljucio da se ne isplati.. pa sam se predomislio na nid-race klasu zato jer ipak cesce koristim skuter tak da... no ipak je leovince za gp1 pre slab za mid-race.. pa se pitam dal negdje postoji neki jaci auspuh a da nemoram ic ga kupovat van hrvatske ili bar okolnih drzava..
--- Kraj citata ---
Imaš jedino leovince (serijala ili base kit) ili malossi (high end) , već sam ti to napisao!
Stavi taj leo, malossi multivar i malossi sport 70ccm i miran si...
--- Kraj citata ---
Ma ja bi ipak nesto malo jace... malosi sport ono mislim da se to ne isplati.. jer ovak serijski skuter mi ide 95 tak da nebi bilo neke velike promjene... pa mislim ga ono nabrijat do jedno 120-130 kmh. ne mislim dirat ovjes i kocnice jer je sve odlicno!
igor.sb:
+ sto fly uz to sto je zamjensko za serijsko kvacilo ima malo sire/vece i deblje pakne
jedini razlog za kupnju flyja je ako poderes serijsko
ToNYGP1Racing:
--- Citat: Drnda-1 - 06 Prosinac, 2008, 23:07:09 ---fly ti je kao zamjena za serisko kvacilo, tebi treba delta :icon_thumright: , @ gumy, zasto bi za lea preradjivao cyl, ionako leo ne vrti dovoljno visoko za preradjeni kit
--- Kraj citata ---
rekli su mi da je leo za serijski ili maksimum do sport kalse. tak da sam u banani sto se tice auspuha. inace serijski mi je cool jer ide ispod motora. glupi leo su razvukli skroz gore do sica!
ToNYGP1Racing:
--- Citat: igor.sb - 06 Prosinac, 2008, 23:12:07 ---+ sto fly uz to sto je zamjensko za serijsko kvacilo ima malo sire/vece i deblje pakne
jedini razlog za kupnju flyja je ako poderes serijsko
--- Kraj citata ---
sad razumijem! hvala! ;)
ToNYGP1Racing:
--- Citat: gumy - 06 Prosinac, 2008, 19:59:48 ---ja bi složio tog derbi racing ovak:
mhr replica, multivar (ak imaš para komplet overrange), delta, 21karb, taj leo auspuh, neki usis, ak je novi skuter vozio bi s serijskom radilicom, ak ne onda malossi rhq radilicu, usput sredio blokove i cilindar i to je to.
--- Kraj citata ---
Dobra kombinacija samo bi ja radije uzeo mhr jos i neku radilicu i to sto si nabrojo i gotovo! koliko bi to negdje cirka kostalo? 3000 kn? il vise?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju