Tehnički kutak > Tuning skutera

Derbi GP1- Koji auspuh stavit?

<< < (10/19) > >>

igor.sb:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 05 Prosinac, 2008, 18:00:04 ---A znaci nigdje u hr! jbg  :angry9: a sto se tice nizozemske... nizozemska je velika zemlja.. di tocno??

--- Kraj citata ---

sta glumis ti?

bez uvrede al malo si mutav  :binkybaby: :binkybaby:

ryder on the storm:

--- Citat: igor.sb - 05 Prosinac, 2008, 21:04:11 ---
--- Citat: ToNYGP1Racing - 05 Prosinac, 2008, 18:00:04 ---A znaci nigdje u hr! jbg  :angry9: a sto se tice nizozemske... nizozemska je velika zemlja.. di tocno??

--- Kraj citata ---

sta glumis ti?

bez uvrede al malo si mutav  :binkybaby: :binkybaby:

--- Kraj citata ---
sign
da ja imam toliko para stavio bi sve mhr gore i bok

dino gp1:

--- Citat: ryder on the storm - 05 Prosinac, 2008, 23:53:14 ---sign
da ja imam toliko para stavio bi sve mhr gore i bok

--- Kraj citata ---

I ja, kompletni mhr setup dođe tri puta jeftinije nego cristofolini!

2TDottore:
ja kad gledam te nadobudne decke koji si briju na race kit samo da bi bili glavni u selu odma poludim jer oni nisu uopce svjesni sta kupuju.Njima to izgleda tako jednostavno ko djecja igra da mislie da ce nabit kit na motor stavit auspuh i da ce motor letit a ne kuze da kad sve stavis gore da je to tek ako 30% svega a sve sta dolazi kasnije je muka isusova da se to postela a da ne velim da svaka mala promjena vremena i vlage motor nejde s mjesta.Jedino opravdavam race setup ako se misle vozit utrke.Onda je to ok.A za kurcit se po kvartu i pricat prijateljima da imas u drkalici od skutera baceno minimalno 20000kn je totalna budalastina.Tolko od mene pa nek se ljuti ko hoce ali ja mislim da sam u pravu.  :icon_thumright: 

pitaNS:
ma daj ove teme su mi besmislene....Mislim dečko je otvorio temu i pitao koji auspuh da stavi, razmišljao se o Leovince-u da bi se posle 3 stranice teme raspitivao za ultra high end mega giga tuning klasu od 2000 eura....

mislim.....no comment!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju