Općenito > Generalno o skuterima

Kymco 250-500

<< < (7/33) > >>

odin:

--- Citat: mrcina - 20 Siječanj, 2007, 21:50:30 ---za vas je 20k kn mali novac, jao izjave pa za te novce možete kupiti suparnički skuter i još vam dosta ostane kymco je naspram drugih tajvanaca kao mercedes u njemačkoj auto industriji.

--- Kraj citata ---

tko je rekao da je 20k mali novac?

--- Citat: mrcina - 20 Siječanj, 2007, 21:50:30 ---svaka vam čast na 10 godina u rh ali sa takvim pristupom u rh na malom tržištu nebute prošli dobro.
badava testovi u časopisima, pravi testovi su sami kupci a znam ih dost koji voze kymco i dali zadnju lovu a dobili previše problema nonstop u servisima.
nemojte da se ponašate kao onaj serviser baotiana kad je promijenio ulje u kočnicama jer je čovjeku blokirala prednja kočnica, pa ismijat če vas ljudi.
 nekima je skuter jedino vozilo jer za auto nemaju lovu.
a što mislite kako sam ja kupio skuter, za kešovinu? ne na kredit, tko ima kešovinu u rh,tajkuni i vlada.
pamet u glavu i promislite, možda sam ogorčen, a možda navijam, a možda govorim iz perspektive kupca.
pa evo vam samo zip 100 tko ga radi kinezi i nisu niš slabiji od kymca ali su jeftiniji i ima kineza koji su kompletne kopije japanaca koji po kvaliteti nadilaze kymca pa sad razmislite,kupiti kineza japanske kvalitete ili kymco koji je bio sinonim za kvalitetu a sad se kvari i više nego kinezi.
možda meljem gluposti a možda i nemeljem to morate vi odvagnuti jer ovo sad čitaju mnogi gosti na forumu pa buju krenule priče.
nešto morate mijenjati a ne uživati na lovorikama prošlosti jer tržište u rh je sve raznolikije i izbirljivije a kymco baš ne nudi previše novosti da bi privukao klijentelu.
bez ljutnje ovo su samo dobronamjerne primjedbe.
pozdrav.

--- Kraj citata ---

cuj, neke primjedbe uvazavam i na mjestu su. ali neke su mi totalno nebulozne. u svakom slucaju, ako nisi zadovoljan, uvijek stignes prodati kymca i kupiti zip 100 ili keeway ili qingqi ili baotian. Onda si ti malo cudan, kad si uzeo kymca za 20k, a ne isto kvalitetan kinez za duplo manje?!? Pardon, ili kvalitetniji, sad tek vidim sta si napisao. Brzo u oglasnik  ;D

mrcina:
prodati kymca,ajd mi kažite koliko sad vrijedi moj kymco a koliko sam ga platio hoču realnu cijenu a ja ču vam onda reči jesam zadovoljan ili ne.

(cuj, neke primjedbe uvazavam i na mjestu su. ali neke su mi totalno nebulozne.)
to je tvoje mišljenje, kad čovjek bude stjeran u čošak a ništa mu nije ponuđeno da se izvuče iz njega hvata se za sve.
bila mi je sestra ovdje i vidjela i čula sve što je bilo vezano uz servis i čekanje, izjava njena je da vi nebi opstali niti mjesec dana u njemačkoj.

(u svakom slucaju, ako nisi zadovoljan, uvijek stignes prodati kymca i kupiti zip 100 ili keeway ili qingqi ili baotian.)
a što mislite zašto sam kupio kymca? zbog cijene ,ha,ha ,ha. pa zbog 10 godina iskustva u  rh i jer ste išli istim putem kao i hyundai ali hyundai nema porođajne mane u poslovanju dok kod vas **** neču više ponavljati.

(Onda si ti malo cudan, kad si uzeo kymca za 20k, a ne isto kvalitetan kinez za duplo manje?!?)
odgovor vam je gore.

(Pardon, ili kvalitetniji, sad tek vidim sta si napisao.)
ako sam vas uvrijedio izvinite, ali kymco baš i nije sinonim izdržljivosti i kvalitete.
talijane ne podržavam jer su preskupi.kinezi su prekratko na tržištu ali pojeli su dobar dio kolača, samo ako uvoznici nisu zasukali rukave i primili se posla a pod to smatram da su u rh uz prodaju skutera razgranali servisnu mrežu onda mogu uspijeti a ako nisu onda če otpasti.
koliko poznajemo kineze pojest če i talijane i tajvance i japance jer makar su novi u branši uče svjetlosnom brzinom a to je što ih izdiže naspram drugih.

(Brzo u oglasnik)

pa kaj mislite da sam pao na glavu da to napravim prvo ču dovesti skuter u perfekcionističko stanje pa možete očekivati još primjedbi na rad skutera,sve dok ne istekne garancija.

odin:

--- Citat: mrcina - 20 Siječanj, 2007, 22:14:50 ---
pa kaj mislite da sam pao na glavu da to napravim prvo ču dovesti skuter u perfekcionističko stanje pa možete očekivati još primjedbi na rad skutera,sve dok ne istekne garancija.

--- Kraj citata ---

nek ti je sa srecom

r.e.!:
Da se i ja malo uključim...
Iz perspektive kupca zaista je teško sagledati sve probleme koje imaju ozbiljni uvoznici. Isto tako, isina je i to da pojedini neodgovorni trgovci mogu upropastiti image neke marke, koji se stvara mukotrpno i dugotrajno. Uvijek pozdravljam ljude koji svoj posao shvaćaju ozbiljno i idu na duge staze.
Osobno sam imao gorkih iskustava s automobilom Opel Meriva, gdje krivim samo servisera i to renomiranog, jer su mi tri godine, pogotovo dok je vozilo bilo pod garancijom, tvrdili da je za problem isključivanja cilindra bilo krivo isključivo gorivo, i sve rješavali za pola sata. Isto tako, drugi serviser mi je auto zadržao 3 dana, otklonio kvar i naplatio duplo manji iznos od ovih prvih koji nisu napravili ništa.
I zato razumijem kupca i korisnika vozila koje se pokvari, ali istovremeno ne želim generalizirati već ustvrditi pravog krivca. 
Također, današnja vozila, obzirom na složenost konstrukcije i zbog velikoserijske proizvodnje, unatoč poslovičnoj kvaliteti koju imaju neke marke, mogu imati nedostataka. Cilj svakoga tko je u tom poslu je da uvijek na zadovoljstvo kupca otkloni kvar u što bržem roku, a ne da nakon kupnje ili isteka garantnog roka jednostavno otpili kupca ili ga ostavi na cjedilu glede servisiranja i rezervnih dijelova, ili da kao jedan renomirani uvoznik jedne poznate  marke jednostavno krje uzrok neispravnosti i za sve krivi loše gorivo.
Dakle problem su ljudi koji otvaraju biznis zbog kratkoročne zarade, ili oni koji su tako uljuljani u uspjeh svoje marke da se počnu ponašati bahato i neodgovorno. A i malo tko će priznati krivnju ili pogrešku, lakše je okriviti nekoga drugog.

odin:

--- Citat: r.e.! - 21 Siječanj, 2007, 10:58:36 ---Da se i ja malo uključim...
Iz perspektive kupca zaista je teško sagledati sve probleme koje imaju ozbiljni uvoznici. Isto tako, isina je i to da pojedini neodgovorni trgovci mogu upropastiti image neke marke, koji se stvara mukotrpno i dugotrajno. Uvijek pozdravljam ljude koji svoj posao shvaćaju ozbiljno i idu na duge staze.
Osobno sam imao gorkih iskustava s automobilom Opel Meriva, gdje krivim samo servisera i to renomiranog, jer su mi tri godine, pogotovo dok je vozilo bilo pod garancijom, tvrdili da je za problem isključivanja cilindra bilo krivo isključivo gorivo, i sve rješavali za pola sata. Isto tako, drugi serviser mi je auto zadržao 3 dana, otklonio kvar i naplatio duplo manji iznos od ovih prvih koji nisu napravili ništa.
I zato razumijem kupca i korisnika vozila koje se pokvari, ali istovremeno ne želim generalizirati već ustvrditi pravog krivca. 
Također, današnja vozila, obzirom na složenost konstrukcije i zbog velikoserijske proizvodnje, unatoč poslovičnoj kvaliteti koju imaju neke marke, mogu imati nedostataka. Cilj svakoga tko je u tom poslu je da uvijek na zadovoljstvo kupca otkloni kvar u što bržem roku, a ne da nakon kupnje ili isteka garantnog roka jednostavno otpili kupca ili ga ostavi na cjedilu glede servisiranja i rezervnih dijelova, ili da kao jedan renomirani uvoznik jedne poznate  marke jednostavno krje uzrok neispravnosti i za sve krivi loše gorivo.
Dakle problem su ljudi koji otvaraju biznis zbog kratkoročne zarade, ili oni koji su tako uljuljani u uspjeh svoje marke da se počnu ponašati bahato i neodgovorno. A i malo tko će priznati krivnju ili pogrešku, lakše je okriviti nekoga drugog.

--- Kraj citata ---

bravo, sve si rekao.
normalno je da uvijek postoji mogucnost da se nesto pokvari, kao sto je nebulozno tvrditi (sto neki tvrde i grade svoju politiku prema tome) da se sve moze otkloniti u dva sata ili slicnim rokovima. Vecina se mozda i moze, ali uvijek se nadje nesto sto nije moguce, iz ovog ili onog razloga.

Vazno je, kad se ne moze, da covjeku olaksas problem koliko je god moguce, da osjeti da se netko trudi i da ne misli da je prevaren. Ja sam imao svakakvih iskustava, sa autom katastrofalnih, za sto ni sam ne znam koga da krivim, servisera, uvoznika ili proizvodjaca (Audi), jer je stekalo sve od pocetka, bahati serviseri (40box Kundic Opatija), nepristupacan uvoznik (Zubak Auto), neisporuka dijelova u jamstvenom roku (firma sa preko 100.000 zaposlenih)...

Ali, imao sam i dobrih iskustava sa nekim drugim stvarima, gdje u malo skakljivijim sitacijama davatelj garancije se ponio gao gentleman, i iako cekas, osjecas da netko o tome brine, i da nisi prevaren.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju