Općenito > Generalno o skuterima

Kymco 250-500

<< < (6/33) > >>

mrcina:
pa i ja to kažem da im sad tek slijedi trsiti se da podilaze kupcima jer previše toga je ušlo u rh a mi smo malo tržište.
zato servisi moraju biti brzi i kvalitetno odrađeni na zadovoljstvo kupca i korisnika usluge.
ovo gore je bilo kilavo odrađeno u mom slučaju ali nadam se da to nebude praksa jer tako se gube i kupci i korisnici usluga.
i jedna dobronamjerna primjedba ovo što imate za krčane zamjenski skut ako je servis dulji od 10 dana bilo bi dobro diči i na nivo hrvatske jer tako buju kupci i korisnici usluga zadovoljni.

odin:

--- Citat: mrcina - 20 Siječanj, 2007, 19:31:50 ---pa i ja to kažem da im sad tek slijedi trsiti se da podilaze kupcima jer previše toga je ušlo u rh a mi smo malo tržište.
zato servisi moraju biti brzi i kvalitetno odrađeni na zadovoljstvo kupca i korisnika usluge.
ovo gore je bilo kilavo odrađeno u mom slučaju ali nadam se da to nebude praksa jer tako se gube i kupci i korisnici usluga.
i jedna dobronamjerna primjedba ovo što imate za krčane zamjenski skut ako je servis dulji od 10 dana bilo bi dobro diči i na nivo hrvatske jer tako buju kupci i korisnici usluga zadovoljni.

--- Kraj citata ---

slazem se. ali, nismo ni mi budale da dajemo zamjenski skuter nekome tko u svome servisu popravlja kymco,malaguti, peugeot, apriliu... Uobicajeno je da diler sam kupi zamjensko vozilo, po povlastenoj cijeni i na rate, tako je i u auto industriji. Ali, u zemlji gdje je nekome puno dati 80kn za service manual na 500 strana, utopijski je ocekivati da ce uloziti 15-20k u zamjensko vozilo.

mrcina:
zato vi sklopite ugovor o tome sa ovlaštenim servisima i to je to. zato postoje ovlašteni servisi.
ja nisam lud da idem servisirati 20k kn kod nekog nadri servisera a skut je pod garancijom.

odin:

--- Citat: mrcina - 20 Siječanj, 2007, 20:11:48 ---zato vi sklopite ugovor o tome sa ovlaštenim servisima i to je to. zato postoje ovlašteni servisi.
ja nisam lud da idem servisirati 20k kn kod nekog nadri servisera a skut je pod garancijom.

--- Kraj citata ---

da, ali taj serviser je ovlasten i od peugeota i od malagutija i od derbija. i sad, da mu mi damo jedan zamjenski skuter, a da svi ovi drugi od toga gustiraju. little tomorrow  ;D

cak i u auto industriji, gdje je servies ovlasten npr. samo za audi, zamjensko vozilo mora kupiti. To je i u redu, jer servisu je to dobro za image. Ja nema sanse da idem s autom na servis tamo gdje mi ne mogu dati zamjenski auto.

U auto bransi kod nas to jos i funkcionira, jer diler jednostavno po ugovoru mora kupiti jedno zamjensko vozilo. Na zalost, u moto biznisu su puno manji novci, i dileri nisu bas spremni na bilo kakve investicije. BArem ne zasad. Iako, primjecuje se napredak i na tom polju, jer oni koji daju dobru uslugu,odnose prevagu.

mrcina:
za vas je 20k kn mali novac, jao izjave pa za te novce možete kupiti suparnički skuter i još vam dosta ostane kymco je naspram drugih tajvanaca kao mercedes u njemačkoj auto industriji.

svaka vam čast na 10 godina u rh ali sa takvim pristupom u rh na malom tržištu nebute prošli dobro.
badava testovi u časopisima, pravi testovi su sami kupci a znam ih dost koji voze kymco i dali zadnju lovu a dobili previše problema nonstop u servisima.
nemojte da se ponašate kao onaj serviser baotiana kad je promijenio ulje u kočnicama jer je čovjeku blokirala prednja kočnica, pa ismijat če vas ljudi.
 nekima je skuter jedino vozilo jer za auto nemaju lovu.
a što mislite kako sam ja kupio skuter, za kešovinu? ne na kredit, tko ima kešovinu u rh,tajkuni i vlada.
pamet u glavu i promislite, možda sam ogorčen, a možda navijam, a možda govorim iz perspektive kupca.
pa evo vam samo zip 100 tko ga radi kinezi i nisu niš slabiji od kymca ali su jeftiniji i ima kineza koji su kompletne kopije japanaca koji po kvaliteti nadilaze kymca pa sad razmislite,kupiti kineza japanske kvalitete ili kymco koji je bio sinonim za kvalitetu a sad se kvari i više nego kinezi.
možda meljem gluposti a možda i nemeljem to morate vi odvagnuti jer ovo sad čitaju mnogi gosti na forumu pa buju krenule priče.
nešto morate mijenjati a ne uživati na lovorikama prošlosti jer tržište u rh je sve raznolikije i izbirljivije a kymco baš ne nudi previše novosti da bi privukao klijentelu.
bez ljutnje ovo su samo dobronamjerne primjedbe.
pozdrav.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju