Općenito > Generalno o skuterima
Kymco 250-500
makai:
ja sam nedavno uzeo xcitinga 500. ali na žalost kod nas ne postoji opcija biranja mašine između EFI-ce i karburatorske verzije, jer uvoznik da ovu prvu niti ne uzima za naše tržište (navodno bi se kvarile zbog našeg benzina). ako se pokaže točno više kubika manje konja = dugovječnija mašina nitko sretniji od mene.
john_wayne:
--- Citat: makai - 12 Veljača, 2007, 22:32:17 ---ja sam nedavno uzeo xcitinga 500. ali na žalost kod nas ne postoji opcija biranja mašine između EFI-ce i karburatorske verzije, jer uvoznik da ovu prvu niti ne uzima za naše tržište (navodno bi se kvarile zbog našeg benzina). ako se pokaže točno više kubika manje konja = dugovječnija mašina nitko sretniji od mene.
--- Kraj citata ---
koja je razlika u potrošnji i performansama?
Genesis051:
Sigurno je nešto veća potrošnja s karbom (opet, ne posebno...), ali to ne bi trebao biti razlog za brigu, upravo suprotno, zbog jednostavnijeg održavanja je manje briga... :icon_thumright:
Genesis051:
500 (ccm) je lijepi, veliki iznos... Mislim da nije upitna razlika (ni) u performansama... Ionako mu po cestama ne treba preko 90-100, a svejedno ima snage za prestignut kakav kamion... Neku razliku možda primjeti sa suputnik/c/om...
makai:
sutra tek preuzimam skut, ak nebu pljuštalo, pa ak sve prođe uredu napišem prve dojmove. inače vidio sam ga i upalio i brunda na mjestu ko veliki medo. :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju