Općenito > Generalno o skuterima

Kymco 250-500

<< < (21/33) > >>

StreetRunner:
Bude li ka on to neće bit dobro :laughing7: :laughing6: :laughing11: :toothy12:

Genesis051:
Niš meni ne nedostaje, osim malo pameti... :laughing7:
Evo, uz sav taj rock'n'roll koji sam radio u mladosti, imao sam zbilja pažljivog anđela-čuvara da doživim svoje godine... :old:

sky_master:

--- Citat: odin - 27 Siječanj, 2007, 20:17:18 ---
--- Citat: sky_master - 27 Siječanj, 2007, 19:49:26 ---
--- Citat: odin - 26 Siječanj, 2007, 19:36:09 ---Sto se tice kubikaze, xciting kojeg mi prodajemo ima 249ccm. Postoji i varijanta od 251cc, ali to se ne uvozi, jer je registracija za to skuplje. Bez brige :)

--- Kraj citata ---
Čisto informacije radi, postoji li još neka razlika u ta dva skuta osim tih 2 ccm ?

--- Kraj citata ---

ne, nikakva. cisto radi regulative u pojedinim zemljama. u evropi je uglavnom svugdje 249ccm

--- Kraj citata ---

Nego da ne zaboravim, postoji li mogućnost da mi dobaviš xciting 500 ali onaj ABS model ? Negdje na proljeće ??

I da ne zaboravim i ovo drugo...:::: INFO za sve:::

obzirom da planiram na 500 ccm logično da 250 ide na prodaju...dakle, proljeće xciting 250, 6000 km, crni metalik, slikice po forumima, sređen apsolutno, garažiran, čuvan, godište 2006 8 mjesec....na leasingu....ponude slobodno

john_wayne:

--- Citat: sky_master - 12 Veljača, 2007, 14:23:23 ---
--- Citat: odin - 27 Siječanj, 2007, 20:17:18 ---
--- Citat: sky_master - 27 Siječanj, 2007, 19:49:26 ---
--- Citat: odin - 26 Siječanj, 2007, 19:36:09 ---Sto se tice kubikaze, xciting kojeg mi prodajemo ima 249ccm. Postoji i varijanta od 251cc, ali to se ne uvozi, jer je registracija za to skuplje. Bez brige :)

--- Kraj citata ---
Čisto informacije radi, postoji li još neka razlika u ta dva skuta osim tih 2 ccm ?

--- Kraj citata ---

ne, nikakva. cisto radi regulative u pojedinim zemljama. u evropi je uglavnom svugdje 249ccm

--- Kraj citata ---

Nego da ne zaboravim, postoji li mogućnost da mi dobaviš xciting 500 ali onaj ABS model ? Negdje na proljeće ??

obzirom da planiram na 500 ccm logično da 250 ide na prodaju...dakle, proljeće xciting 250, 6000 km, crni metalik, slikice po forumima, sređen apsolutno, garažiran, čuvan, godište 2006 8 mjesec....na leasingu....ponude slobodno

--- Kraj citata ---

evo, možda se poklopi... ja planiram baš 250-icu uzet negdje na proljeće... ako budeš za, i dogovorimo se oko cijene... :icon_thumright:

odin:

--- Citat: sky_master - 12 Veljača, 2007, 14:23:23 ---Nego da ne zaboravim, postoji li mogućnost da mi dobaviš xciting 500 ali onaj ABS model ? Negdje na proljeće ??

--- Kraj citata ---

ma, necemo uzimati ABS verziju, jer dolazi iskljucivo u paketu sa injectionom. Sta ja znam, nekako mi je preskupo sve, cijena bi bila 46.000kn cirka. NEkako, mislim da ekipa radje uzima karburatorske verzije, ne samo jer su jeftinije. Moram priznati da bih volio ABS da imamo, ali bez AFI-ja :(
Cuj, uvijek ti mogu nabaviti pojedinacnim uvozom, nije problem, vec me jedan decko kontaktirao sa istom stvari. Imkamo i dijagnosticke alate, RS moto se vec predbiljezio za jedan :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju