Općenito > Generalno o skuterima

Kymco 250-500

<< < (23/33) > >>

makai:
ako je netko danas na Velikogoričkoj cesti vidio spodobu u crvenom ski odjelu na plavoj strijeli kako forsira Zagreb, vidio je mene i moju novu mrcinu. uprkos lošem (hladno i kišovito) vremenu nisam mogao ostaviti skut da čami u izlogu te sam ga izveo na prvu pravu vožnju. zbog skliske ceste i nerazrađene mašine nemogu reći što sve može ali osječa se da "zvjer" ima snage i da čupa od niskih okretaja.
ako nekoga zanimaju davanja za ovu kubikažu skutera = obv. osiguranje za 500 ccm novi motor iznosi 1500 kn, bez ikakvih popusta, tehnički 87 kn, knjižice, tablica, naknada za ceste i ostala sranja još 580 kuna. sve skupa previše  :( ali takva nam je država i tu se niš nemože.
 :hello:do nove vožnje i utisaka pozdrav

john_wayne:
pitanjce za Odina... Tko Vam vodi ažuriranje internet stranica? ... još nema cjenika za 2007... :icon_scratch:

mrcina:
Nobodi

bluedreamer:

--- Citat: john_wayne - 16 Veljača, 2007, 16:35:26 ---pitanjce za Odina... Tko Vam vodi ažuriranje internet stranica? ... još nema cjenika za 2007... :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Šta je, je, mogli bi malo ažurirat...  :sad3:

bluedreamer:

--- Citat: makai - 16 Veljača, 2007, 14:39:07 ---ako je netko danas na Velikogoričkoj cesti vidio spodobu u crvenom ski odjelu na plavoj strijeli kako forsira Zagreb, vidio je mene i moju novu mrcinu. uprkos lošem (hladno i kišovito) vremenu nisam mogao ostaviti skut da čami u izlogu te sam ga izveo na prvu pravu vožnju. zbog skliske ceste i nerazrađene mašine nemogu reći što sve može ali osječa se da "zvjer" ima snage i da čupa od niskih okretaja.
ako nekoga zanimaju davanja za ovu kubikažu skutera = obv. osiguranje za 500 ccm novi motor iznosi 1500 kn, bez ikakvih popusta, tehnički 87 kn, knjižice, tablica, naknada za ceste i ostala sranja još 580 kuna. sve skupa previše  :( ali takva nam je država i tu se niš nemože.
 :hello:do nove vožnje i utisaka pozdrav

--- Kraj citata ---

Čestitam na kupovini!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju