Općenito > Generalno o skuterima

Kymco 250-500

<< < (20/33) > >>

Genesis051:
Ali kad sam tako lijepo offtopicirao, da se vratim (skuteru/motoru): ionako je ljepše vrludat po zavojima starih cesta... kamo mi se žuri (?)
Ionako ni ne idem nikamo, kad znam da imam neku obavezu...
Slažem se i s 3. i 4. i šteti, i ne isplati se...  :frajer:

StreetRunner:

--- Citat: Genesis051 - 02 Veljača, 2007, 11:23:54 ---Ali kad sam tako lijepo offtopicirao, da se vratim (skuteru/motoru): ionako je ljepše vrludat po zavojima starih cesta... kamo mi se žuri (?)
Ionako ni ne idem nikamo, kad znam da imam neku obavezu...
Slažem se i s 3. i 4. i šteti, i ne isplati se...  :frajer:

--- Kraj citata ---
I ja više volin dinamičniju vožnju nego pravac od 30 km.Šta će mi to kad mogu zaspat dok vozin :laughing7: :laughing9:

Genesis051:
Uhh, da samo znaš kako je opako ići pospan na "2 kola" ... Imao sam neizrecivu sreću  :laughing11:
Istu večer sam naišao na 2 "prepreke" (a mogao sam i nekamo sletit u provaliju)
Najprije sam frendu iza sebe priuštio vatromet: pomalo sam kunjajući (večernja vožnja) skrenuo u stranu, dok mi nogar nije počeo strugat po visokom rubniku... pa mi ni to nije bilo dosta, bila je fešta na Krku, nego sam u povratku zaspao na mostu !  Ali most ima zakošen rubnjak, pa sam se popeo, razbudio, i vratio se (uz lagani "struggg" po metalnom braniku)...
Kad smo stali na naplatnim kućicama, rekao mi je, da je znao da sam munjen, ali toliko...  :icon_biggrin:

Doomsday:
I s pravom se brineš za kćer... Genetika nije šala... :toothy12:

Genesis051:
 :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju