Općenito > Generalno o skuterima

šta bi prvo promjenili na scooteru

<< < (3/6) > >>

blueRun:
50 k? To je odlično :toothy9:I imaš pravo i menije runner malo dop...ija :sad3:

Mr J:

--- Citat: vanilla - 13 Siječanj, 2007, 21:36:28 ---
--- Citat: blueRun - 13 Siječanj, 2007, 20:46:29 ---Te velike generalke se baš i neisplate šta san se i sam uvjerija! Rađe prodat skuter nadpodat šta para i kupit nešto drugo :biker2:

--- Kraj citata ---

ne znam, meni se do sad uvijek isplatilo... nebi prodala svoj tutač ni za 20 bljak vxr-ova :) mozda za dva sr150 :D hehehe, btw isplati se ak znas di sta kupujes ;) ne kupujem ja sve iz ducana :P

moj tutač ima 50 000km samo za informaciju  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Kada imas dobro oko za skuter a i za decka... spoj toga dvoje je puno prijedjenih km... :sign020:

Slozio bih se da se generalke isplate raditi... uz malo novaca i znanja i truda dobijes pravu stvar a i plasticni/metalni ljubimci znaju prirasti srcu...

Za sve to treba imati vremena i volje, a ako zaradjujes 20 0000 +  kn mjesecno onda imas neke druge prioritete... (raditi generalku na privatnom helicu :) )

StreetRunner:
E pa ja bi baš na stylingu pa onda tek na mašini jer san s ovon zasad zadovoljan a možda je neću ni sređivat jer se slažen s bluerun.Radije bi uzeo drugog :dontknow: :glasses9: :frajer: :headbang:

Sugar:
po meni bi motor prvo trebao bit u odlicnom stanju da bi tek onda isao mozda nesto oko masine i tak!

meni je sad rs totalno u banani i fakat mi suza krene kad ga takvog vidim,a i onda se sjetim da sam mu ja to napravio i dogovorili smo se on i ja da ce mi oprostiti ak mu stavim novi cilindar,novi amortizer,novo zadnje svijetlo,ksenon lampe, a i jos raspravljamo o replica maskama!objavit cu bankrot zbog moje rs-ke

blueRun:
I ja san mislija da je pametnije uložit u njega pa mi je na kraju izija gomilu para jer je sve počelo vuć jedno drugo i na kraju kad san sve izračuna :happy6: ZAMANTALO MI SE U GLAVI :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju