Općenito > Generalno o skuterima

šta bi prvo promjenili na scooteru

<< < (2/6) > >>

Mr J:

--- Citat: eladio - 13 Siječanj, 2007, 17:50:15 ---znate sta kazu psiholozi za one koji pojacavaju masinu..  :toothy3: :toothy9:

..crncima je dosta i baotian :rofll:

--- Kraj citata ---
molim ne spammaj...

prvo bih ulozio u masinu... mada sve ovisi o stanju skutera...

blueRun:
Prvo u mašinu :laughing7: :angry9:Ustvari tvoje pare tvoja odluka :frajer:

vanilla:
pa trenutno? ovisi kolko para bi imala..prvo novi amortizer i nove vilice, pa onda vjerojatno novi kit, auspuh, novi vario, kuplung i tak to.. e onda bi promijenila i boju :) iz mat crne u mat crnu :D hihihi, prefarbala bi ga i sredila dva nosaca kaj su pukla.. nove štopove (oni dolaze uskoro) nove gume i tak.. napravila bi veliku generalku

blueRun:

--- Citat: vanilla - 13 Siječanj, 2007, 20:26:32 ---pa trenutno? ovisi kolko para bi imala..prvo novi amortizer i nove vilice, pa onda vjerojatno novi kit, auspuh, novi vario, kuplung i tak to.. e onda bi promijenila i boju :) iz mat crne u mat crnu :D hihihi, prefarbala bi ga i sredila dva nosaca kaj su pukla.. nove štopove (oni dolaze uskoro) nove gume i tak.. napravila bi veliku generalku

--- Kraj citata ---
Te velike generalke se baš i neisplate šta san se i sam uvjerija! Rađe prodat skuter nadpodat šta para i kupit nešto drugo :biker2:

vanilla:

--- Citat: blueRun - 13 Siječanj, 2007, 20:46:29 ---Te velike generalke se baš i neisplate šta san se i sam uvjerija! Rađe prodat skuter nadpodat šta para i kupit nešto drugo :biker2:

--- Kraj citata ---

ne znam, meni se do sad uvijek isplatilo... nebi prodala svoj tutač ni za 20 bljak vxr-ova :) mozda za dva sr150 :D hehehe, btw isplati se ak znas di sta kupujes ;) ne kupujem ja sve iz ducana :P

moj tutač ima 50 000km samo za informaciju  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju