Općenito > Generalno o skuterima
šta bi prvo promjenili na scooteru
Hrastinski:
aspuh
Aleksandar:
previse sam ulozio u to g#vn% :hmh:
leofreak250:
neznam, ja bi možda sad na svojem poradio na stylingu, jer po mome tuniranje motora mi nije potrebno kad i ovako serijski ide čist dovoljno i brzo... :toothy12: :toothy12: :headbang: :icon_thumright:
...iako ima za leonarda kupiti kit od 290ccm, što izgleda jako primamljivo i dobro... :toothy10:, ali neznam niti sam koliko dobro :icon_scratch: :sad1: :icon_scratch:
Aleksandar:
--- Citat: leofreak250 - 15 Siječanj, 2007, 19:40:01 ---neznam, ja bi možda sad na svojem poradio na stylingu, jer po mome tuniranje motora mi nije potrebno kad i ovako serijski ide čist dovoljno i brzo... :toothy12: :toothy12: :headbang: :icon_thumright:
...iako ima za leonarda kupiti kit od 290ccm, što izgleda jako primamljivo i dobro... :toothy10:, ali neznam niti sam koliko dobro :icon_scratch: :sad1: :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
ne isplati se..ide 250 cist solidno...mozda jedino variomat ili polutku ak ima to za njega...;)
kocnice i ostalo tak i tak ima isto dost dobro... :icon_thumright:
leofreak250:
--- Citat: Aleksandar - 15 Siječanj, 2007, 20:02:44 ---ne isplati se..ide 250 cist solidno...mozda jedino variomat ili polutku ak ima to za njega...;)
kocnice i ostalo tak i tak ima isto dost dobro... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
da znam... :toothy12: tak sam i ja razmišljao za to... :icon_biggrin: a s izmjenom variomata ili polutke neznam koliko bi dobio snage... i dal se to isplati... :icon_scratch: ali koliko znam, mislim da ima toga za njega :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju