dottore je govorio o izvlacenju maximuma iz base kita, a kako mislis izvuc maximum a da ne skratis vjek trajanja. a to izvlacenje max. se sa ZXom nemoze... govoris ak slazes base setup, onda stavljas sve base djelove, onda opet mozes vise izvuc sa yasunijem r ili stage 6 pro i da ne nabrajam sad, uglavnom ima jacih auspuha od zxa a isto su base... i da, kojeg ce mi boga due+ kojeg vozim na 17,5 i ZXu? a ja taj tvoj takav due+ pregazim sa npr sportom i nemora et bit shot, nek bude stage 6 pro... sta ce ti midrace kit s jednom karikom koji trazi obrtaje a ti ces ga zacepit stavljajuci ZXa... i ja sam imam ZXa na malossi sportu i 19karbu...tj. imao sam do raspada iglicastog... i ok je isao, ali sa shotom ili nardom, osjetna razlika, i u startu, i u ubrzanju i u krajnjoj... ZX iz basea izvuce nekih 8,5 ks... dok mu shot izvuce svih 10,5 ks (kojih eto pise na netu da se moze izvuc) i vjerovatno cak i vise, doduse skrati se vijek trajanja, ali ako ces to gledat, onda sebi uzmi 4T ... znaci "samo" 2 ks vise... a ti kazes da isto idu base sa zxom i shotom... a 2ks razlike... onda je tu neko lud ili nesto nevalja ili vam ipak malo fali znanja u stelanju(nemoj shvatit pogresno...)