Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox - novi auspuh
dhorvat:
--- Citat: 3alfa3 - 03 Prosinac, 2008, 18:17:36 ---ZX je na due+ ko i cijev od centralnog grijanja - nema rezonancije na okretajima koje taj kit treba. Na base setupu jos kako tako, ali sve preko 9500 okr. nema smisla sa tim spuhom.
Due+ sa Shotom radi savrseno pri nekih 12300-12500 okr
Sto se hrdjanja tice...
Ako je lak izgorio i metal je nezasticen, svaki ce zahrdjati
--- Kraj citata ---
Nema potrebe nadglasat se sa klincima jer očigledno je da deca ne kuže kaj znači vrtit gusani base kit preko 12 tisuća okretaja :laughing7:
Crazy Kuree:
--- Citat: dhorvat2 - 03 Prosinac, 2008, 20:30:08 ---
--- Citat: 3alfa3 - 03 Prosinac, 2008, 18:17:36 ---ZX je na due+ ko i cijev od centralnog grijanja - nema rezonancije na okretajima koje taj kit treba. Na base setupu jos kako tako, ali sve preko 9500 okr. nema smisla sa tim spuhom.
Due+ sa Shotom radi savrseno pri nekih 12300-12500 okr
Sto se hrdjanja tice...
Ako je lak izgorio i metal je nezasticen, svaki ce zahrdjati
--- Kraj citata ---
Nema potrebe nadglasat se sa klincima jer očigledno je da deca ne kuže kaj znači vrtit gusani base kit preko 12 tisuća okretaja :laughing7:
--- Kraj citata ---
Zato si ti tu sa ZX da dokažeš i ne vrti se baš preko 12000
dino gp1:
Zx je prvenstveno auspuh za serijalu iako može raditi ok i na base kitu, nardo, shot, forrace... više izvlače iz base kita od zx-a te je bolje ubrzanje i krajnja takvom skuteru ali je skraćen vijek trajanja.
dhorvat:
--- Citat: dino gp1 - 03 Prosinac, 2008, 20:37:50 ---Zx je prvenstveno auspuh za serijalu iako može raditi ok i na base kitu, nardo, shot, forrace... više izvlače iz base kita od zx-a te je bolje ubrzanje i krajnja takvom skuteru ali je skraćen vijek trajanja.
--- Kraj citata ---
Eto! I ja bi podvukao crtu ispod dine! :icon_thumright:
Reko je sve, a tko je kupio gus da mu traje tolko kilometara kolko ja napravim od tanka do tanka, onda bi to mi u našem selu zvali p#šing :rofll:
Crazy Kuree:
aj napokon da se slažemo oko toga jest vijek skratit al bez brige dereš 10000km onda il klip ili karike haha ajd sad dottore ti reci nešta jer te izdo član ZX ekipe reci da je ZX jači :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju