Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox - novi auspuh

<< < (20/29) > >>

ami trade:
kao prvo mrate znati šta od motora hoćete dugotrajnost ili da motor ide!!!

a ko kaže da je zx bolji auspuh od shot-a ne razumije se u motore

SlowRider:

--- Citat: Crazy Kuree - 03 Prosinac, 2008, 20:49:26 ---aj napokon da se slažemo oko toga jest vijek skratit al bez brige dereš 10000km onda il klip ili karike haha ajd sad dottore ti reci nešta jer te izdo član ZX ekipe reci da je ZX jači  :hello:

--- Kraj citata ---

Moze se preci solidna kilometraza sa Shotom..... :icon_thumright:

a koliko si ti presao? :laughing7:

Crazy Kuree:

--- Citat: SlowRider - 03 Prosinac, 2008, 21:14:53 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 03 Prosinac, 2008, 20:49:26 ---aj napokon da se slažemo oko toga jest vijek skratit al bez brige dereš 10000km onda il klip ili karike haha ajd sad dottore ti reci nešta jer te izdo član ZX ekipe reci da je ZX jači  :hello:

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
u mene je AC a najviše šta sam prešo je 8000km i još bi tero neg bio na polici MHR replica pa se ja zaj**** skinio kit i izbušio bezveze ispuh šta se dogodilo zaribo nakon 2-3km a trokiro je ko lud hhaah

seba:

--- Citat: SlowRider - 03 Prosinac, 2008, 21:14:53 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

ja sam sa nardom na serijali napravio 12000km,onda se moze i na base-u toliko sigurno :icon_thumright:

2TDottore:
nista ja vise necu komentirat jer ja imam svoju teoriju da ako sam odlucio da slazem base onda koristim samo base komponente ako slazem midrace onda samo midrace o racu necu ni pricat jer nema smisla.A kombiniranje te tri klase da bi se nesto dobilo vise me uopce ne zanima pa makar mi Stef ili Jura kazu da ako stavim na base kit midrace auspuh da ce mi motor ic bolje duplo ja to necu napravit i gotova prica kaj se mene tice.A kaj se tice mog zx-a nebi ga mijenjao za nikakvog yasunija ili shota ili neznam kaj jer mi to netreba i ne zanima me.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju