Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox - novi auspuh

<< < (18/29) > >>

Crazy Kuree:

--- Citat: 2TDottore - 03 Prosinac, 2008, 17:31:18 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 03 Prosinac, 2008, 17:26:54 ---
--- Citat: 2TDottore - 03 Prosinac, 2008, 17:19:45 ---nemojte bas bit tolko uvjereni.@apriliatop ima preradjeni polini sport 21 fergazer i shota i mislis da je brzi od dhorvata.je mozda al to nije vrijedno spomena.  :umroodsmijeha:

--- Kraj citata ---
Mislim da nije svaki skuter isti, nek stavi dhorvat shota i 21 pa ćeš vidit čuda jer još nisi :happy6:

--- Kraj citata ---

ti si kao neki komicar.dok si ti jos vozio romobil ja sam gledao kak idu skuteri sa tcr i mhr tem2 tak da nemoj bit tak uvjeren u sebe. 

--- Kraj citata ---

kakve to veze ima kad sam nisi imo tcr i mhr team2, nego samo Zx ekipa govori kako je to najbolji auspuh a nevidim da je netko ko je prešo sa zx na neki drugi reko da Zx valja i da je najbolji za base  :toothy12: :icon_biggrin: :toothy9:

2TDottore:

--- Citat: Crazy Kuree - 03 Prosinac, 2008, 17:36:53 ---
--- Citat: 2TDottore - 03 Prosinac, 2008, 17:31:18 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 03 Prosinac, 2008, 17:26:54 ---
--- Citat: 2TDottore - 03 Prosinac, 2008, 17:19:45 ---nemojte bas bit tolko uvjereni.@apriliatop ima preradjeni polini sport 21 fergazer i shota i mislis da je brzi od dhorvata.je mozda al to nije vrijedno spomena.  :umroodsmijeha:

--- Kraj citata ---
Mislim da nije svaki skuter isti, nek stavi dhorvat shota i 21 pa ćeš vidit čuda jer još nisi :happy6:

--- Kraj citata ---

ti si kao neki komicar.dok si ti jos vozio romobil ja sam gledao kak idu skuteri sa tcr i mhr tem2 tak da nemoj bit tak uvjeren u sebe. 

--- Kraj citata ---

kakve to veze ima kad sam nisi imo tcr i mhr team2, nego samo Zx ekipa govori kako je to najbolji auspuh a nevidim da je netko ko je prešo sa zx na neki drugi reko da Zx valja i da je najbolji za base  :toothy12: :icon_biggrin: :toothy9:

--- Kraj citata ---

ja neznam koji je tebi k.... ali ti si ocito uvjeren da si ja ili jos neko sa zx-om nemoze kupit auspuh koji oce.stari moj ti zivis u opakoj zabludi.Odem sutra i kupim si 3 shota u 3 razlicite boje ak ocu pa ih mijenjam ovisno o raspolozenju.Zato nemoj vise podjebavat jer smo otisli u off.

Crazy Kuree:
shot je u samo jednoj boji, pa odi sutra kupi jedan primjerak samo da vidiš kako ide pa da onda obrazložiš svoj odgovor Zx je najbolji na gusu

dino_sk:
koji ste vi pacijenti ......haha :toothy12: :toothy9: :toothy9: :toothy3:
moj zx je bolji od tvog zx-a  :laughing7: :laughing7:

3alfa3:
ZX je na due+ ko i cijev od centralnog grijanja - nema rezonancije na okretajima koje taj kit treba. Na base setupu jos kako tako, ali sve preko 9500 okr. nema smisla sa tim spuhom.
Due+ sa Shotom radi savrseno pri nekih 12300-12500 okr

Sto se hrdjanja tice...
Ako je lak izgorio i metal je nezasticen, svaki ce zahrdjati

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju