Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox - novi auspuh
Crazy Kuree:
--- Citat: 2TDottore - 03 Prosinac, 2008, 17:10:35 ---kao prvo kad cete ustelat motore da idu ko moj i od horvata onda podjebavajte a kao drugo zasto mijenjat auspuh s kojim motor radi savrseno i ide predobro. :thefinger:
--- Kraj citata ---
definitivno nisi probo nikaki jači auspuh od ZX ako tako dobro ide i sve mogu mislit šta bi reko kad bi stavio shot i podesio, znam šta pričam imo sam na gusu: ZX, RR, Mhr replicu, Shot, polini funky uglavnom Pitt bull aerox je imo dobar setup sa ZX i bio je zadovoljan ali kad je stavio shot kazaljka od sata je doslovno letila i dobio je dosta na krajnjoj
2TDottore:
nemojte bas bit tolko uvjereni.@apriliatop ima preradjeni polini sport 21 fergazer i shota i mislis da je brzi od dhorvata.je mozda al to nije vrijedno spomena. :umroodsmijeha:
Crazy Kuree:
--- Citat: 2TDottore - 03 Prosinac, 2008, 17:19:45 ---nemojte bas bit tolko uvjereni.@apriliatop ima preradjeni polini sport 21 fergazer i shota i mislis da je brzi od dhorvata.je mozda al to nije vrijedno spomena. :umroodsmijeha:
--- Kraj citata ---
Mislim da nije svaki skuter isti, nek stavi dhorvat shota i 21 pa ćeš vidit čuda jer još nisi :happy6:
2TDottore:
--- Citat: Crazy Kuree - 03 Prosinac, 2008, 17:26:54 ---
--- Citat: 2TDottore - 03 Prosinac, 2008, 17:19:45 ---nemojte bas bit tolko uvjereni.@apriliatop ima preradjeni polini sport 21 fergazer i shota i mislis da je brzi od dhorvata.je mozda al to nije vrijedno spomena. :umroodsmijeha:
--- Kraj citata ---
Mislim da nije svaki skuter isti, nek stavi dhorvat shota i 21 pa ćeš vidit čuda jer još nisi :happy6:
--- Kraj citata ---
ti si kao neki komicar.dok si ti jos vozio romobil ja sam gledao kak idu skuteri sa tcr i mhr tem2 tak da nemoj bit tak uvjeren u sebe.
malaguti f12:
daj ne zmisljajte evo horvatov rokx cisti dokaz
:headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju