Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox - novi auspuh

<< < (16/29) > >>

DvdAerox:

--- Citat: dhorvat2 - 03 Prosinac, 2008, 13:32:35 ---
--- Citat: DvdAerox - 03 Prosinac, 2008, 12:54:00 ---btw. neznam zasto vi mislite da je zx base auspuh? to je cep za bilo koj kit, zx je dobar za serjalu i stop, to sta se slaze sa kitevima je druga stvar....

--- Kraj citata ---

Čep??  :o Pitaj Dottorea, Slowridera, Malagutija F12 i Aprilliatop-a kakav je ZX čep na mom Trophyju!  :toothy12:

--- Kraj citata ---

da? i sta si time zelio rec? ima i kod mene pun k**ra* likova koji imaju kit i zx i motor kazu da im leti..... ko prvo jer nisu provali nesto napravljeno kako treba a ko drugo jer im urice lazu na veliko..... zx nije spuh za kit i gotovo, pomirite se time.....

2TDottore:

--- Citat: DvdAerox - 03 Prosinac, 2008, 16:51:48 ---
--- Citat: dhorvat2 - 03 Prosinac, 2008, 13:32:35 ---
--- Citat: DvdAerox - 03 Prosinac, 2008, 12:54:00 ---btw. neznam zasto vi mislite da je zx base auspuh? to je cep za bilo koj kit, zx je dobar za serjalu i stop, to sta se slaze sa kitevima je druga stvar....

--- Kraj citata ---

Čep??  :o Pitaj Dottorea, Slowridera, Malagutija F12 i Aprilliatop-a kakav je ZX čep na mom Trophyju!  :toothy12:

--- Kraj citata ---

da? i sta si time zelio rec? ima i kod mene pun k**ra* likova koji imaju kit i zx i motor kazu da im leti..... ko prvo jer nisu provali nesto napravljeno kako treba a ko drugo jer im urice lazu na veliko..... zx nije spuh za kit i gotovo, pomirite se time.....

--- Kraj citata ---

horvat daj mu reci nesto da ja nemoram jer nebu dobro jer pali nas na guranje.  :angry9:

Crazy Kuree:
A jebiga Zx ima dottore onda nije ni čudo šta valja hahah onaj tko kaže da motor ide extra sa zx na gusu nije probao drugi auspuh ili je probao drugi od leo vince hah

2TDottore:
kao prvo kad cete ustelat motore da idu ko moj i od horvata onda podjebavajte a kao drugo zasto mijenjat auspuh s kojim motor radi savrseno i ide predobro.  :thefinger:

PitBull Aerox:

--- Citat: 2TDottore - 03 Prosinac, 2008, 17:10:35 ---kao prvo kad cete ustelat motore da idu ko moj i od horvata onda podjebavajte a kao drugo zasto mijenjat auspuh s kojim motor radi savrseno i ide predobro.  :thefinger:

--- Kraj citata ---

sa ZXovima... hahaha...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju