Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: dino gp1 - 10 Prosinac, 2008, 22:23:19Citat: 2TDottore - 10 Prosinac, 2008, 21:36:55ma ja mrzim taj plavi xenon jer me bole oci od njega a vjerujem da bole i hrpu drugih ljudi koji ti idu u susret.Meni najbolji xenon je 6000K koji baca cistu bijelu svjetlost i uopce ne smeta za oko a vidi se 3 put bolje nego obica zarulja.Potpis ... kada mi ide auto s takvim xenon-om iz suprotnog smjera baš smeta, isto tako kada stane iza mene...A jbg, nije bas najugodnije ali sluzi svrsi.. Kad-tad ce svi pocet ugradjivat xenone..
Citat: 2TDottore - 10 Prosinac, 2008, 21:36:55ma ja mrzim taj plavi xenon jer me bole oci od njega a vjerujem da bole i hrpu drugih ljudi koji ti idu u susret.Meni najbolji xenon je 6000K koji baca cistu bijelu svjetlost i uopce ne smeta za oko a vidi se 3 put bolje nego obica zarulja.Potpis ... kada mi ide auto s takvim xenon-om iz suprotnog smjera baš smeta, isto tako kada stane iza mene...
ma ja mrzim taj plavi xenon jer me bole oci od njega a vjerujem da bole i hrpu drugih ljudi koji ti idu u susret.Meni najbolji xenon je 6000K koji baca cistu bijelu svjetlost i uopce ne smeta za oko a vidi se 3 put bolje nego obica zarulja.
stavio xenon neki dan,ovaj sa slike malo niže,svijetli u p.m.
na runneru vx ide na kraju h7 ili h4 zarulje??