Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Manualni cok na skuteru-info  (Posjeta: 1016 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
Manualni cok na skuteru-info
« : 29 Studeni, 2008, 14:41:01 »
Imam jedan cudan problem sa manualnim cokom koji ne mogu shvatiti. Inace kada se aktivira dok je masina zagrijana, trenutno bi trebao ugasiti skuter. Odjednom je cok izgubio funkciju i kada aktiviram nece se masina ugasiti, i spusti vrlo malo okretaja ali se nece ugasiti. Problem se osjeti kada je skuter hladan jer se okretaji povise do 6000rpm sto mi se nikada nije desavalo. Provjerio sam sajlu, klipic radi, dizna cista, frgic ociscen. Nemam nikakvu ideju ???  :dontknow:

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Purejet
Odg: Manualni cok na skuteru-info
« Odgovori #1 : 29 Studeni, 2008, 16:35:58 »
jel ti to opet nrg radi probleme. :uff:

ma pusti ga.bitno je da pali kad je hladan i da radi kad pustis cok na normalnom ler gasu.nemoj se zamarati glupostima.  :icon_tongue:

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
« Odgovori #2 : 29 Studeni, 2008, 16:40:31 »
onaj nrg od mene ???

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #3 : 29 Studeni, 2008, 19:27:38 »
Aerox i manualni cok.

Na poweru koji ima 17.5 i naknadno ugradjen manualni cok odlicno radi. Dok piknes cok odmah se gasi, to me potaknulo da opet pokusam srediti svoj, ali ima sve uvijete za rad. :icon_scratch: