evo 2 opela do sada u mojoj garazi , oba su kupljena nova....corsa b i corsa c...
sto se tice ecu, uvijek, al doslovno uvijek prije zime s porastom vlage i padalina elektronika pizdi....
znaci od 1998. do dana danas =) i polako se covjek navikne na to
corsa c , nakon sto je kupljena , cca 2-3 dana kasnije nije zeljela paliti od prve i to joj se i dan danas desi bar jednom
mjesecno... ostavis ju n amiru 5 min i pali ko mina
bila u svim mogucim servisima , dijagnostikama i nikad nisu skontali sta joj je LOL
svaki put kad sam s corse B skidao akumulator , iskrilo je kao ludo kad sam ga vracao tj. vracao kleme.... ali nikad se
nista nije pusilo
moj osvrt na 1.6 16V , vozio sam par i nisam zadovoljan, a i dosta poznanika ima konstantnih problema s njima
i to sve vecinom sitnih stvari...... dok kod 8V nikad nisam cuo nikakvih zamjerki
neki od mojih problema s ele kod opela...... vrisnuo : indikator polozaja radilice,mjerac protoka zraka, neki ele. sklop kod osiguraca (nikad mi nisu objasnili sto) , micro filter , kostantno pregaranje zarulja, frka sa dig. brojacem kilometraze, abs
i naravno zadnje ali i najvaznije INDIKATOR ISPISNIH PLINOVA I NEPRAVILNOG RADA MOTORA u obje corse svijetli konstantno! znaci u zbroju cca 10+ god