nedavno sam radio generalku na runneru 50sp.
naravno cim jeftinije da ispadne uzela se radilica od smirta za 350 kn +50 kn postarine.. isti dan sam skinuo dole lezajeve i kupio nove (ntn taiwan /bili su vec gore ali nekako ne vjerujem nikom pa ni sebi/ i uredno ih zagrijao u ulju u pecnici na 80° radilica na -15° i to je sve tak ljepo sjelo da je sreca do neba bila... zatim sam to ostavio 2-3 sata da se istemperira.. i nauljio sve dobro te poslao na smrzavanje na -15 preko nći.. drugo jutro sam liejpo blokove spakiral na 50° u pecnicu i to sve lijepo sparkiral na svoje mjesto bez da sam taknul cekic... i upalim skuter bez varia.. samo velika polutka sa zupcima kalota i bolcna... i sve radi extr tiho i tak je radil sigrno 2 sata sve skupa.. i jos sa prijenosom signo 1h na leru.. i od pocetka od kad sam sastravio prijenos na dodavanje gasa on ima mlinac za kavu u priienosu i kad se pusti gas kod nesto pukne... onak limeni zvuk.. promjenio lezaj u deklu, narucio lezaj u kvaćilu..provjerio polutke.. podmazao vario (bolcnu i klizace te rolice malo) bedix podmazan.. sve fixno... vodena se vrti bez greske (Stari lezajevi a radi kak treba)... i to se cuje jedino kad se da gas i jednom je prestalo i sad opet...
dali je moguce da lezajevi imaju neku tvornicu gresku, ali mislim da bi onda imali taj zvuk i bez variomata...
nebi bas htio da se lezaj raspadne po novoj termo grupi..