Općenito > Generalno o skuterima

senzacionalizam ili ne

<< < (2/4) > >>

3alfa3:
Ja ne dijelim vozace na one koji voze auto, motor, kamion....
Dijelim ih na vozace i "ne vozace".
U svim kategorijama vozila se moze naci i jednih i drugih. Jedino sto mi je ugodnije kad ove "ne vozace" vidim pored sebe u prometu na vozilu koje je 10-tak puta lakse od mog.
RAzlika je i sto je meni bilo nesto lakse kao mladom vozacu jer sam u prometu vec 20tak godina kada u ZG nije bilo toliko guzvi i gdje se ponekad neka greskica oprastala, a koja danas dovodi do sudara jer je vise lima nego asfalta na cesti.

keko_aprilia:
cin je lik iz kastela znas koja je ura...u kastelima se dosta gine i to nije zdravo prometno podrucje...a sta se tice ljudi u mentalnom sklopu u kastelima netrebamo dalje pricat...   :angry7: ... nabijen ja i njega i zenu koju je ubia na kitu...ko ih jebe...oboje su falili nevidin nigdi pjesacki koji je 50 metara dalje i jos plus taj idiot sta je satra zenu u naselju pa za to stvarno trebas bit rodeni debil .... :sad3:

veka84sb:
Vozim auto duze nego skuter , na skuteru sam svaki dan isto tako i u autu. Prometna kultura je jako niska kod vozaca bilo da voze auto ili skuter.
Problem je sto se kopira voznja od drugih vozaca u prometu i najcesce preticanje  i provlacenja kroz kolone cesto zbog toga mladji i neiskusni nastradaju.

Ovdje na forumu ima dosta ljudi ,vozaca koji su u svojoj okolini poznati kao dobri vozaci,kamikaze  ili imaju dobre skutere kojima se drugi dive i na njih ugledaju kada je voznja u pitanju ,pa bi bilo dobro taj utjecaj skoristiti i svojim primjerom kvalitetne voznje (ne nuzno spore ,da ne dodje do zabune) posluziti kao primjer za nove vozace i tako malo smanjiti utjecaj ovog ludila na cestama.

Vozaci ako vec ne brinete za sebe u prometu brinite za druge!

Edit: nije senzacionalizma nego stvarnost.

dhorvat:

--- Citat: veka84sb - 25 Studeni, 2008, 11:24:01 ---Edit: nije senzacionalizma nego stvarnost.

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: Tako je.

Ja isto ne volim previše divljat na cesti... I unatoč mojoj vožnji koja ponekad malo odskaće od normalne (čitaj: spore), još uvijek sam veliki ziheraš u prometu! Među aute idem u većini slučajeva kad kolona stoji i kad je više traka da mogu unutar istog smjera ić među njih, a ne na primjer na Zagrebačkoj cesti... Tamo bi pretjecal kolonu jedino u slučaju da iz suprotnog smjera barem 200 metara nema nikoga  :sad3:

Kočim uvijek ranije kad vidim žuto na semaforu ili kad se trebam zaustavit... Recimo vozimo se dottore i ja jednakom brzinom i odjednom žuto na semaforu i ja odma puštam gas i lagano kočim, a on drži gas i 5 metara prije semafora naglo po kočnici... Ne vidim koja je sad fora da stigne sekundu i pol prije mene na semafor a bez veze dere brenze! Nije ni čudo, moji diskovi imaju već 63 hiljade i tek sad sam počel razmišljat o tome da ih druge sezone zamijenim  :dontknow:

veka84sb:
Moj disk nakon 23.000 izgledao kao zilet ,koliko se stanjio ,a da ne pricamo o tome kako se izvitoperio i posavijao od topline... inace vozena serijala 50ccm...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju