Općenito > Generalno o skuterima
senzacionalizam ili ne
eladio:
citam malo index i vidim ovaj clanak :
http://www.index.hr/vijesti/clanak/dvoje-poginulih-troje-kriticno-i-vise-ozlijedjenih-nocas-u-hrvatskoj/410858.aspx
fotka je ono totalno pljuvanje po skuterima i svima onima koji ih vole, cijene i postuju..
zasto?
pa zato jer uopce se ne spominju skuteri , a i u biti nakon sto se shvati da je u cijeli niz navrata netko s autom ovo ili ono napravio , tek na kraju se spominje neki uistinu nesmotren motociklist..
a onda danas totalni "idejni" preokret, vozim se ja kuci prije nekih cca 5 sati . kisa pada. mrak. guzva. promet usporen sto zbog kise sto zbog mraka i guzve koja je uvjek u to doba. prelazim preko mosta ( mislim da je to holjevceva avenija , ulavnom idem prema avenue mallu). bas na tom mostu u tom trenutku gledam kako se skuteras gura medju autima. i tako on ambiciozno krene izmedju busa i nekih auta koji se krecu, i taman da ce pred bus izletit uleti u skare!!!
prvo ga cupne auto , odbije mu zadnji kraj cca 30ak cm, sva sreca taman ga autobus nekako zaustavi i malo odbije nazad i on se nekako izvuce i spasi..
ja sam ga vec vidio pod busom :angry7:
sad se vracam na onu fotku na pocetku ove teme i mislim se, mozda i bolje da nas tako tretiraju jer "nikako" da "naucimo lekciju" :icon_scratch: ?!?
crogenie:
I ja sam vidio članak, a potom procitao cijeli i vidim da se zapravo uopce nigdje ne spominje moped.
Sta se tice ovog sta si napisao, ja ovako mislim: kom se divlja neka divlja. Razbit ce svoj skuter, unistit ce svoje zdravlje.
Meni je ipak moj skuter pre dragocjen da bih za 5 minuta sta cu negdje prije stic na odrediste riskirao.
Tolko od mene.
djsmola:
Mislim da nas ima onih kojima voznja skuterom predstavlja zadovoljstvo a neki predmet divljanja po cesti :dontknow:
igor27:
neko kupuje skuter iz potrebe,neko iz želje da ga ima,neko da ga sredi i nabaci kit,a neko da divlja i dovodi u opasnost sebe i druge.
e sad ovih zadnjih da je do mene nebi bilo jer kod prvog sr....a opalio bi mu kaznetinu da bi ga morao prodat da je plati pa mu nebi palo na pamet da opet tako
vozi.samo ga prvo treba ulovit!!hehehh.
ja vozim normalno ali kad treba po gasu onda po gasu :) koliko je to moguće sa serijalom ali gledam da ne ugrožavam sebe a naročito druge.
sven_vx:
u nekim situacijama kada se vozim u autu,gledam malo pjesake kako iznenada pretrcavaju cestu da bi stigli na bus ili slicno...i onda je normalno kada neka glupa baba ide pretrcavat cestu i pokupi ju motor onda je motociklist kriv...tako da bi prije reko da bi pjesaci trebali malo vise paziti,jer ima vise slucajeva kada je neko iso pretrcavat cestu i da ga je pokupio auto ili motor,nego kada je motociklist ili vozac auta zbog svoje krivice pogazio covjeka na dijelu ceste di nema pjesackog prijelaza...tako da bi pjesaci trebali malo paziti za svoje zdravlje ili zdravlje motociklista koji su u vecini slucajeva izgubili glavu zbog nekih idiota koji oduzimaju prednost ili izletavaju itd...moje misljenje.ako grijesim ispravite me
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju