Općenito > Generalno o skuterima

senzacionalizam ili ne

<< < (4/4)

3alfa3:

--- Citat: dhorvat2 - 25 Studeni, 2008, 15:26:18 ---
--- Citat: 3alfa3 - 25 Studeni, 2008, 14:17:10 ---
--- Citat: veka84sb - 25 Studeni, 2008, 14:11:13 ---Moj disk nakon 23.000 izgledao kao zilet ,koliko se stanjio ,a da ne pricamo o tome kako se izvitoperio i posavijao od topline... inace vozena serijala 50ccm...

--- Kraj citata ---

Kaj svaki dan vozis downhill?  ;D

--- Kraj citata ---

hehehe  :icon_biggrin:

Gle, ipak je grad druga priča naspram otvorenih cesta kod mene... Kod nas je situacija da možeš pustit gas u točno određenom trenutku prije skretanja bez da kočnice pipneš... Makar po tome su diskovi trebili bit ko novi dan danas  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Ja se vozim vecinom na relaciji Maksimir-Centar i to u vrijeme guzvi i sa 30000+ napravljenih km ne vidim bitne promjene na disku.

dhorvat:

--- Citat: 3alfa3 - 25 Studeni, 2008, 15:42:16 ---Ja se vozim vecinom na relaciji Maksimir-Centar i to u vrijeme guzvi i sa 30000+ napravljenih km ne vidim bitne promjene na disku.

--- Kraj citata ---

Da si se vozio ko ja i kočio ko budala dok sam bil "klinjo" ( :icon_biggrin:) pola metra prije zavoja sa 80kmh, vjeruj mi i tebi bi diskovi tak izgledali...  :jerk:

A sad sam i teži i vozimo se uvijek dvoje na motoru pa je i malo jače kočenje dosta da se diskovi puno više habaju  :laughing7:

veka84sb:
E da to u dvoje je kljucno ,a disk mi je otisao jer sam vecinom nekoga vozao a i prednja kocnica je bila problematicna pa je koristena svecinom samo zadnja tako da ovih 23.000 km je i vise nego dosta!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju