Tehnički kutak > Tuning skutera

Razrada gusa na 15mm ili 19mm karbu?

<< < (4/7) > >>

pitaNS:

--- Citat: cvele60 - 24 Studeni, 2008, 18:25:53 ---O tim karbonitnim lamelicama sam ovde procitao[i video] samo lose stvari ali kod mene su se pokazale ok 8)

--- Kraj citata ---

zato i pitam zato što je bilo priče da se lome u roku od 2000km, pa onda razmišljam šta da ih i stavljam za 2000km ? ? ?

znači tebi se pokazale ok.... :icon_scratch:

cvele60:
Jesu ali to ne mora da znaci da su dobre,pre je izuzetak.Mozes da ih stavis a ako se desi pucanje nije nista
strasno ipak se lako menjaju.Zasto u startu da dodajes jos 20-ak e za karbonske :dontknow:

SlowRider:
Meni su karbonitne izdrzale oko 7000km s tim da jos nisu radile probleme, iako je komadic bio odlomljen, dlaka je trebala da usis ne bude zatvoren.

cvele60:

--- Citat: SlowRider - 24 Studeni, 2008, 18:40:09 ---Meni su karbonitne izdrzale oko 7000km s tim da jos nisu radile probleme, iako je komadic bio odlomljen, dlaka je trebala da usis ne bude zatvoren.

--- Kraj citata ---
Znaci ipak i nisu tolko lose :icon_biggrin:

SlowRider:

--- Citat: cvele60 - 24 Studeni, 2008, 18:42:43 ---
--- Citat: SlowRider - 24 Studeni, 2008, 18:40:09 ---Meni su karbonitne izdrzale oko 7000km s tim da jos nisu radile probleme, iako je komadic bio odlomljen, dlaka je trebala da usis ne bude zatvoren.

--- Kraj citata ---
Znaci ipak i nisu tolko lose :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Pa nisu, ali sam ipak stavio karbonske, a karbonitne mi stoje sa strane. Karbonske nakon 10267km su bile citave :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju