Tehnički kutak > Tuning skutera

Razrada gusa na 15mm ili 19mm karbu?

<< < (3/7) > >>

pitaNS:
da,da jača mešavina za 1% pošto mi je sad 2% i sve ovo što si napisao gore...

--- Citat: cvele60 - 24 Studeni, 2008, 16:38:36 ---Mnogo se mistifikuje razrada gusa ko da se razradjuje Ferrari a ne 70cc.

--- Kraj citata ---

a jbga cvele, bolje da pitam da čujem mišljenja nego da bude posle, trebao si ovo, ono a ne bih voleo da moram opet da izdvajam pare za novi klip i ostale pizd...

PitBull Aerox:
ja sam svoj kit razradio tako sto mi je prokuvao odmah, ni 1m nije napravio, greskom mojom naravno... i nakon toga je vozen jedno 40km sve oko 80-85... znaci nije ni razradjivan, rijetko kad zagrijavan... uglavnom kidan je bio... malossi sport isto... i izdrzao je oko 7000km i to ne samo toliko jer je on zaribao, vec se iglicasti rasuo i napravio malo vece sranje... a vozen je na shell full synt...

cvele60:

--- Citat: pitaNS - 24 Studeni, 2008, 17:21:27 ---da,da jača mešavina za 1% pošto mi je sad 2% i sve ovo što si napisao gore...

--- Citat: cvele60 - 24 Studeni, 2008, 16:38:36 ---Mnogo se mistifikuje razrada gusa ko da se razradjuje Ferrari a ne 70cc.

--- Kraj citata ---

a jbga cvele, bolje da pitam da čujem mišljenja nego da bude posle, trebao si ovo, ono a ne bih voleo da moram opet da izdvajam pare za novi klip i ostale pizd...

--- Kraj citata ---
Samo pazljivo kod sklapanja[osiguraci na klipu,novi iglicasti,dobra smesa]] i laka ruka na gasu u prvo vrema i to je to .

--- Citat: PitBull Aerox - 24 Studeni, 2008, 17:38:18 ---ja sam svoj kit razradio tako sto mi je prokuvao odmah, ni 1m nije napravio, greskom mojom naravno... i nakon toga je vozen jedno 40km sve oko 80-85... znaci nije ni razradjivan, rijetko kad zagrijavan... uglavnom kidan je bio... malossi sport isto... i izdrzao je oko 7000km i to ne samo toliko jer je on zaribao, vec se iglicasti rasuo i napravio malo vece sranje... a vozen je na shell full synt...

To je samo potvrda izdrzljivosi gusa i kod teskog maltretiranja :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

pitaNS:
prokuvao odma? garant si zaboravio da sipaš vodu? he,he

dobro je on i izdržao s obzirom kako je pažen! ! ! A karbonitne lamelice koje dođu uz kit jesu brzo vrisnule, ili ih nisi ni stavljao? ?

cvele60:
O tim karbonitnim lamelicama sam ovde procitao[i video] samo lose stvari ali kod mene su se pokazale ok 8)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju